Mesaj de felicitare din partea SNSPA adresat Universităţii Politehnica din București

Cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la inaugurarea învăţământului tehnic superior din România, cunoscut la acea vreme ca Școala de Ingineri Hotarnici, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, şi preşedintele Senatului SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu, transmit cadrelor didactice, studenţilor şi absolvenţilor Universităţii Politehnica din București cele mai bune gânduri.

Totodată, întreaga comunitatea SNSPA îşi exprimă consideraţia pentru activitatea desfăşurată de-a lungul timpului de profesorii şi cercetătorii Universităţii Politehnica din București, personalităţi devenite savanţi de renume, dedicaţi educației. Prin profesionalismul şi performanţa acestora, Universitatea Politehnica din București a contribuit la progresul societăţii româneşti şi a devenit o şcoală de elită în învăţământul superior tehnic, recunoscută la nivel naţional şi internaţional.

Ca înalt for de învăţământ şi cercetare, Universitatea Politehnica din București este un reper pentru învățământul superior românesc, o universitate europeană, este un brand academic.

Le urăm colegilor noştri ca noul an universitar să aducă Universităţii Politehnica din București studenţi entuziaşti, participanţi la competiţii internaţionale, cât mai multe publicaţii ştiinţifice şi invenţii recunoscunte internaţional, precum şi bucuria de a fi în topurile celor mai bune universităţi din lume.