Inovație și reputație, tema ediției 2018 a Convenției Române a Spitalelor ROHO

Inovație și Reputație: cel mai bun medic, cel mai bun șef de secție clinică, cel mai bun director medical, cea mai bună echipă medicală, cel mai bun manager, cel mai bun spital – aceasta este tema ediției 2018 a Convenției Române a Spitalelor ROHO (Romanian Hospital Convention), amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical, care reunește anual la București specialiști din sănătate de pe trei continente, pentru a prezenta bune practici, reușite și premiere medicale, modele de management, proiecte și investiții din sănătate.

ROHO 2018 în cifre: 10 țări participante, 30 de speakeri, 300 de invitați – medici, șefi de secții clinice, directori medicali, echipe medicale, manageri de spitale publice și private, investitori și finanțatori din sănătate, companii cu tehnologii și inovații pentru sănătate.

Convenția, aflată la a treia ediție, cuprinde conferințe specializate și o expoziție tematică. Evenimentul va avea loc pe 22 și 23 noiembrie la București astfel: Ziua 1, 22 noiembrie, la Radisson Blu Hotel, iar Ziua 2, 23 noiembrie, la Palatul CEC din București.

Din programul ROHO 2018: DR. SYED MASUD, Medicul Anului 2017 în Serviciul de Ambulanță Aeriană în MAREA BRITANIE, Spitalul Universitar Oxford; PROF. ASOC. DR. NICOLAY YANEV, Medicul Anului 2017 în BULGARIA, Spitalul Universitar din Sofia; ECHIPA MEDICALĂ COORDONATĂ DE DR. BOGDAN MOLDOVAN, Triplu transplant renal la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, ROMÂNIA; VINCENT-NICOLAS DELPECH, CEO, Spitalul Universitar Necker-Enfants Malades, cel mai mare spital de copii din FRANȚA; DR. TORCUATO ROMERO LÓPEZ, Director General, Spitalul Costa del Sol, Cel mai bun spital din SPANIA; Primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din ROMÂNIA, prezentat de CARMEN USCATU, Președinte și OANA GHEORGHIU, Vicepreședinte, Asociația „Dăruiește Viață”; FRANCESCO GALLI, Chief Executve Ofcer, San Donato Hospital Group, cel mai mare grup privat de spitale din ITALIA. Agenda convenției, lista vorbitorilor și informații suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe www.roho.com.ro.

Master Partner al primelor trei ediții ROHO este Philips, “companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea vieții oamenilor și pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătății”, care va fi reprezentată în programul oficial al Convenției de către REINIER SCHLATMANN, CEO PHILIPS Central and Eastern Europe.

ROHO – Romanian Hospital Convention este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION și face parte din seria evenimentelor internaționale și a proiectelor de comunicare pentru sănătate din portofoliul agenției, proiecte prezentate pe www.SpatiulMedical.ro

Master Partner ROHO 2018: Philips

Professional Partner ROHO 2018, Ziua 2, Palatul CEC: Bristol-Myers Squibb

Parteneri ROHO 2018: 99 Technologies, Sante International, Kapamed, CEC Bank

Susținători ROHO 2018: Swiss Solutions, Icemed, Grupul Monza

Official Car: Mercedes-Benz, Țiriac Auto

Agenția de comunicare BORO PR & COMMUNICATION se numără printre finaliștii Romanian PR Award 2018, competiție aflată la a XVI-a ediție, ediție care “s-a bucurat de susținerea unui juriu internațional de top, reunind competențe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Suedia, Cehia, Olanda, Serbia, Rusia și România. Romanian PR Award s-a impus în ultimii ani drept cel mai important eveniment de recunoaștere a excelenței în domeniul comunicării de afaceri din România”.

www.roho.com.ro

www.spatiulmedical.ro

www.facebook.com/SpatiulMedical

Contact: health@borocommunication.ro