Circulaţia rutieră pe drumurile naţionale

La această oră nu sunt semnalate probleme deosebite de circulaţie pe drumurile naţionale, însă sunt menţinute unele restricţii cauzate de vremea nefavorabilă. De asemenea, în orele următoare sunt aşteptate intensificări ale traficului, în special pe DN1, pe sensul către Bucureşti. De la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române transmite comisarul de poliţie Ramona Tudor:

Ramona Tudor: La această oră nu avem semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi. Vă reamintesc că circulaţia rutieră pe DN 67 C Novaci – Rânca în judeţul Gorj este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare 7,5 tone din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv ninsoare şi viscol, restricţie valabilă în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2019.

Şi DN 7 C Transfăgărăşan este închis de la km. 104 Piscu Negru din judeţul Argeş până la km. 130 la Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu, conform programului de funcţionare pe timpul iernii. De asemenea, Transalpina, respectiv DN 67 C este închis pentru toate categoriile de autovehicule în trimpul iernii pe tronsonul Rânca din judeţul Gorj şi Obârşia Lotrului din judeţul Vâlcea între km.34 şi 59./rpatulea/pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 10 februarie