COMUNICAT DE PRESĂ SNTFC CFR Călători SA

 

București, 22 martie 2020

Măsuri pentru asigurarea protecției călătorilor pe perioada stării de urgență

 

În urma Ordonanței Militare numărul 2 din data de 21.03.2020, pentru combaterea răspândirii infecției cu coronavirus (Covid – 19) pe teritoriul țării noastre, în concordanţă cu deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri de noapte şi garniturile conexe  acestora, în trafic intern, începând de mâine 23 martie până pe data de 17 aprilie, cu posibilitatea de prelungire.

 

Suspendare temporară circulație trenuri Regio şi Interregio  în perioada 23 martie – 17 aprilie 2020

 

           Nr. Tren                  Staţie plecare                       Staţie sosire

1757 Bucureşti Nord Suceava
1756 Suceava Bucureşti Nord
            *1821 Bucureşti Nord Arad
1592 Craiova Bucureşti Nord
5581 Vereşti Botoşani
5584 Botoşani Vereşti
5481 Bacău Bicaz
5482 Bicaz Bacău
5566 Suceava Nord Botoşani
9301 Videle Roşiori Nord
9385 Roşiori Nord Craiova
9008 Craiova Bucureşti Nord
          **9004 Roşiori Nord Bucureşti Nord
8397 Constanţa Mangalia
8380 Mangalia Constanţa

 

 

*Relația București – Arad – se menține prin trenul R 2603 (Timișoara – Arad) care preia vagoanele de la trenul IR 1695 (București – Timișoara)

**Trenul 9004 circulă doar în zilele de duminică

 

Modificarea graficului de circulație este și va fi făcută în acord cu deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență şi a autorităților abilitate. Orice modificare va fi anunțată public.

 

Facem apel la pasageri să respecte atât setul de reguli emis de Ministerul Sănătăţii pentru a preveni răspândirea infecţiei pe teritoriul ţării noastre, cât și deciziile luate de Ministerul de Interne și Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

 

Vă rugăm informați-vă doar din surse oficiale.

 

 

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

 

 

Serviciul PR – Marketing

SNTFC CFR Călători SA