Mesaj Ambasada Romaniei la Atena

Dragii noștri,

În aceste momente dificile provocate de pandemia COVID-19, este foarte important să fim solidari și uniți. Ambasada României la Atena contează pe sprijinul dumneavoastră în semnalarea cu celeritate a situațiilor pe care le cunoașteți și în care am putea veni în ajutorul comunității noastre din Republica Elenă și a tuturor românilor aflați în situații deosebite, în limita competențelor noastre.

De aceea, vă adresăm rugămintea să ne sprijiniți prin difuzarea cât mai amplă, inclusiv pe pagina de Internet/rețele sociale a Asociației dumneavoastră, a datelor de contact ale Secției Consulare și ale Biroului Atașatului pe Probleme de Muncă și Sociale din cadrul Ambasadei României la Atena, după cum urmează:

Secția Consulară a Ambasadei are activitatea suspendată însă va lucra în continuare cu publicul pentru rezolvarea situațiilor de urgență, măsură pe care am luat-o pentru a-i proteja pe cei care au nevoie de servicii consulare de riscul contaminării.

 

Numere de telefon :  +30 210 6728879;  +30 210 6744544 și +30 6978996222.

 Biroul Atașatului pe Probleme de Muncă și Sociale are următorul program de lucru :Luni – Vineri, 09:00- 17:00 și așteaptă semnalarea tuturor problemelor legate de muncă, pensii, ajutoare sociale, în special în situația creată de evenimentele recente: +30 210 6728877 (atena.social@mae.ro ).

 Vă mulțumim pentru colaborare și pentru sprijinul constant acordat și vă asigurăm de toată deschiderea noastră pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pe care ni le semnalați.

 Aveți grijă de voi și de familiile voastre și urmați recomandările autorităților elene și pe cele ale Guvernului României. Trebuie să avem răbdare, această situație specială nu va dura o veșnicie.

 Liviu Lucian AVRAM

Consul general