CFR Călători pregăteşte trenuri pentru românii care doresc să plece să lucreze în străinătate

Românii care doresc să plece în această perioadă pentru a lucra în străinătate vor putea merge cu trenul până la Viena CFR Călători pregătește garnituri care să poată circula, cu respectarea măsurilor de prevedere a infectării cu noul coronavirus. Directorul CFR Călători, Dan Costescu, a precizat, în exclusivitate pentru Radio România, că doritorii se vor înscrie pe listă, iar în momentul ocupării locurilor trenul va pleca.
Dan Costescu: Gândim trenuri speciale, unde se poate păstra distanța socială, mergem pe același principiu: un loc liberm altul ocupat. Aceste trenuri vor pleca fie din București, fie din Cluj și vor merge spre graniţă. Vom avea puncte de colectare toate stațiile importante. Aceste trenuri, așa cum am vorbit deocamdată de principiu cu autoritățile austriece, vor merge până la Viena, evident fără oprire pe teritoriul Ungariei, care a închis granițele.
Realizator: CFR Călători vine și în sprijinul celor care lucrează în țară și se vor deplasa în această perioadă către case. Trenurile vor avea mai multe vagoane de dormit și cușetă, pentru a se putea asigura distanța între călători./amirea #HUN/sdm2

RRA – 11 aprilie