Două cameriste

Intrarea gratuită la teatru pe… Youtube! Festivalul de Teatru ONLINE Seri de Teatru la Pontul Euxin

Facultatea de Arte din cadrul Universităţii “Ovidius” din Constanţa vă invită, pe pagina sa de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCAX7IC0rqu7lA1WYWFwZ7oA), în rolul de spectator, joi 07 mai 2020, orele 18.00, pentru a viziona un spectacol de dans și actorie.

Requiem pentru suflete dragi

Viață – Moarte – Divinitate – Renaștere

Conceput pe o idee profund spirituală „Requiem pentru suflete dragi” este un spectacol de dans și actorie, îmbrăcat în emoție pură.

Pornind de la concepția medievală conform căreia lumea se învârte în cer (precum o roată), preschimbându-se în permanență pentru a reveni de unde a pornit, viața este privită ca un labirint pe care-l traversam orbiți de propriile patimi și dorințe, uitând de sensul real al ființei umane.

De aici și până la rugăciunile menite a călăuzi spiritele celor adormiți, nu mai ramâne decat un prag invizibil, constituit printr-o poartă care permite trecerea între cele două tărâmuri

Distribuția: Arina Cojocaru, Sorin Frățilă, Abdul Cair Latip, Viviana Aftene, Alina Uță, Maria Drăghici, Andrada Zaman, Ioana Gorgovan, Mihai Adrian, Marius Marin, Cosmin Adrian, Geta Răvdan Huncanu.

Un spectacol de Geta Răvdan Huncanu

Facultatea de Arte, UOC