Industria ospitalității își va relua activitatea atunci când transmiterea COVID-19 va fi redusă – a spus premierul Ludovic Orban

 

Realizator: Industria ospitalității își va relua activitatea atunci când transmiterea COVID-19 va fi redusă, a spus astăzi premierul Ludovic Orban, la Suceava. El a explicat din nou că măsurile de relaxare ca și restricțiile se decid în funcție de evoluția pandemiei.
Ludovic Orban: Dacă se poate, da. Dacă nivelul de răspândire al virusului nu va depăși anumite limite se va putea, dacă nu, nu. Ați văzut, măsurile le-am luat din 15 în 15 zile, în mod gradual, am așteptat să vedem efectul ca să nu apară o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri. Dacă se va întâmpla acest lucru o să mai stopăm relaxările care erau prevăzute în plan. Dacă nu, le vom lua.
Realizator: Premierul Ludovic Orban, prezent la punerea în funcțiune a rețelei de gaze naturale din comuna Moara, județul Suceava, a tras atenția asupra faptului că în prezent doar 35% din populația României este conectată la rețelele de gaze naturale. El a precizat că România va aloca în următorii șapte ani un miliard de euro din fonduri europene pentru proiecte care vizează înființarea de distribuții de gaz la nivelul localităților, permițând dublarea numărului de gospodării racordate.
#HUN /ahincu/pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (20 iunie)