Noi reguli de acces pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Noi reguli de acces se aplică de astăzi pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni. Care sunt acestea, ne spune acum Cristina Dumitrescu.

Reporter: Începând de astăzi, accesul pasagerilor la Aeroportul „Henri Coandă” va fi permis direct la aerogara ‘Plecări’, fără ca aceștia să mai treacă prin corturile din fața terminalului. Tot de astăzi este permis și accesul autovehiculelor, autobuze RATB, autocare, autoturisme personale și taxi în fața aerogării ‘Plecări’ pentru debarcarea pasagerilor și însoțitorilor acestora.

Începând cu aceeași dată, în aeroport vor fi redeschise restaurante și cafenele, în plus față de cele care și-au reluat deja funcționarea în urmă cu o săptămână. Corturile care au fost instalate în fața terminalului ‘Plecări’ vor fi demontate și, din 11 septembrie, parcarea în care acestea sunt acum amplasate va fi redeschisă pentru public.

În aeroport este în continuare obligatorie purtarea măştii de protecție, măsurarea temperaturii la intrarea în terminal, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței de un metru și jumătate față de celelalte persoane./csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 9 septembrie