FOARTE URGENT: Venim cu o rugăminte către toată lumea care poate să ne ajute, puțin câte puțin

Moș Nicolae a venit, anul acesta, fără cadoul mult-dorit pentru o fetiță de 3 anișori, diagnosticată cu o boală gravă care îi amărăște copilăria. Evelina Hemei își dorește să fie sănătoasă, să scape de malformațiile la mânuțe și piciorușe pe care i le-a provocat artrogripoza congenitală multiplă, cu care s-a născut.

Nici părinții nu o pot ajuta, căci sunt prea săraci pentru costul operației care o poate salva pe copilă de la un trai plin de chin și limitări. Șansa la o viață normală costă 18.000 de dolari, în timp ce familia cu patru copii trebuie să trăiască din salariul de taximetrist al tatălui și banii de concediu maternal ai mamei.

Venim cu o rugăminte către toată lumea care poate să ne ajute, puțin câte puțin, să strângem această sumă pentru a putea să o vedem și noi mergând, alergând, jucându-se așa cum fac copiii de vârsta ei. Este foarte foarte greu să îți vezi copilul în suferință și neputință, ne-a povestit Olga Hemei, mama fetiței.

Suntem în luna sărbătorilor și urmează Crăciunul, despre care se spune că aduce cu el numeroase minuni, în special pentru cei care au fost cuminți. Putem fi noi minunea pentru Evelina, prin donațiile noastre. Un simplu SMS de numai 2€ cu textul „Evelina” trimis la numărul 8832 îi poate oferi acestui copil nevinovat libertatea de a se mișca, de a merge, de a se juca și de a crește sănătos.

În plus, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, împreună putem fi salvarea fetiței! Acest Crăciun poate deveni cel mai frumos din viața familiei Hemei, în care se împlinește cea mai frumoasă și mai arzătoare dorință: recuperarea Evelinei!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie tânărului -HEMEI