Municipiul Braşov intră în scenariul roşu

Municipiul Braşov intră de mâine, pentru 14 zile, în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a trecut de 3 la mie. Urmează să fie aplicate mai multe restricţii în ce priveşte funcţionarea barurilor şi restaurantelor, a cinematografelor şi a sălilor de spectacol, spune purtătorul de cuvânt al Prefecturii Braşov, Alexandru Ganea.

Alexandru Ganea: Pentru perioada de 14 zile, organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă. De asemenea, este interzisă activitatea cu publicul a operatiorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. Tot pentru o perioadă de 14 zile, activitatea cu public a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Realizator: În ciuda scenariului roşu, vor rămâne deschise grădiniţele şi vor continua să meargă la şcoală doar elevii claselor din ciclul primar. De asemenea, chiar dacă Braşovul intră în scenariul roşu, cu peste 3 cazuri de COVID la mie, pârtiile de schi vor fi deschise, transmite Radio România Braşov FM.#HUN/aionescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 februarie