SICKOTOY lansează Call 911, o colaborare incendiară cu artista MARUV

SICKOTOY semnează o nouă colaborare de succes, pentru piesa Call 911, cu seducătoarea artistă din Ucraina, MARUV.

Piesa a fost compusă de SICKOTOY, Minelli, MARUV, Sebastian Barac și Marcel Botezan, a fost scrisă de Minelli și MARUV și produsă de SICKOTOY și MARUV.

“MARUV este o artistă pe care o apreciez foarte tare, extrem de talentată și expresivă. Nu poate decât să mă bucure această colaborare și să mă facă să îmi doresc să mai avem parte de astfel de experiențe. Sper să vă placă piesa și să vă dea o stare bună”, a spus SICKOTOY.

“Mi-a plăcut piesa încă de când mi-a trimis-o Sickotoy pentru prima dată! Am lucrat foarte bine împreună, am fost pe aceeași lungime de unde încă de la început și ca rezultat am făcut această piesă super cool! Filmările au fost o reală plăcere, având în vedere cât de bine ne-am înțeles! Avem multe în comun așa că am devenit prieteni rapid și sper că veți avea parte de mai multe surprize de la colaborarea MARUV și Sickotoy” a declarant MARUV.

MARUV este o artistă polivalentă, reprezentată de Warner Rusia, cu o experiență bogată atât în zona de compoziție și songwriting, cât și de producție muzicală. De-a lungul timpului, a lansat numeroase single-uri care au avut rezultate remarcabile în topuri, iar în 2018, piesa Drunk Groove, feat. Boosin, s-a situat pe locul 8 pe radio în Polonia. A fost nominalizată la multe premii internaționale, a fost în finala show-ului The Voice of Ukraine și a reprezentat Ucraina la Eurovision în 2019. Printre premiile câștigate se numără și două certificări de platină de la ZPAV, pentru piesa Drunk Groove.

Clipul, dark și seducător, a fost filmat în Ucraina, regizat de către Serge VANE, DOP a fost Eugene Kirey iar de productie s-au ocupat Lyolya Otchenash si Magnit Production. Videoclipul reliefează perfect mesajul piesei și dragostea bolnavă care-i urmărește pe protagoniști.