Voucherele cu reduceri pentru televizoare, laptopuri sau tablete pot fi folosite în a doua etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”

Voucherele cu reduceri pentru televizoare, laptopuri sau tablete vor fi validate şi pot fi folosite de astăzi în a doua etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”. Cerea a fost foarte mare şi bugetul alocat s-a epuizat în doar 35 de minute, iar cei care nu au reuşit să obţină reduceri pot să spere că nu vor fi folosite toate voucherele şi banii vor fi repartizaţi într-o nouă etapă.

Voucherele sunt în valoare de 400 de lei pentru televizoare, având cel puțin noua clase energetică E, 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete. Urmează și o a treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”. Între 18 iunie și 1 iulie vor fi emise vouchere pentru cumpărarea de aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare. În prima etapă bugetul s-a epuizat în mai puțin de 24 de ore şi au fost rezervate 75.000 de vouchere în valoare de 400 de lei fiecare pentru mașini de spălat rufe sau vase și frigidere./mnecula/dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 7 iunie