Serviciul de Înmatriculări Auto Timişoara îşi va relua activitatea la nivel normal de săptămâna viitoare

Realizator: Activitatea Serviciului de Înmatriculări Auto Timişoara va fi reluată la întreaga capacitate de săptămâna viitoare, promite ministrul de interne, Lucian Bode. În ultimele zile s-au preluat doar actele pentru numerele provizorii din lipsă de personal, după ce nouă agenţi de poliţie de la acest serviciu au fost arestaţi preventiv într-un dosar de corupţie. Ministrul de interne a declarat vineri că a luat măsuri pentru redistribuirea de personal la Timişoara:
Lucian Bode: Am rechemat din concendiu trei lucrători, care vor fi instruiţi pe acest segment la Înmatriculări, am redistribuit personalul existent, am delegat doi agenţi de la Arad şi de la Bihor. De asemenea, am încercat să transferăm parte din presiune către punctul de lucru de la Lugoj în aceste zile, iar ghişeele de la înmatriculări definitive vor fi operaţionale de săptămâna viitoare la nivel normal.
Realizator: Agenţii de la Serviciul de Înmatriculări sunt cercetaţi pentru luare de mită în formă continuată. Ei luau banii pentru a prelua şi distribui peste rând documentele de înmatriculare./lcoman/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 iunie)