GALA PREMIILOR UNITER 2021 – AZI, 19 IULIE

Iată că am ajuns în ziua mult așteptatului eveniment de decernare a premiilor UNITER.

 Trofeele își așteaptă câștigătorii, emoțiile se amplifică, publicul se pregătește pentru întâlnirea cu artiștii preferați. Totul este pregătit pentru seara zilei de 19 iulie când sărbătoarea Teatrului românesc se dezvăluie pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București, începând cu ora 21.00.

 De la ora 20.00 vom transmite LIVE pe contul de YouTube UNITER ROMÂNIA și pe pagina de facebook a UNITER sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului.

La ora 21.00, ceremonia acordării Premiilor UNITER va putea fi urmărită în direct pe TVR1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio România Cultural. Online pe www.uniter.rowww.tvr.ro și preluat de pagina de Facebook UNITER https://www.facebook.com/UNITERoficial.

 Amfitrionul Galei este Ion Caramitru, regia spectacolului este semnată de Bobi Pricop, iar scenografia, Irina Moscu

 „Cu masca pe figură, cu mimica ascunsă, ne vom bucura, totuși, că sistemul funcționează, că teatrul e deschis. Sala Mare a TNB va găzdui, din nou, Gala UNITER!” (Ion Caramitru, președintele UNITER)

 *

Puteți revedea toate nominalizările și premiile care vor fi acordate, aici:

https://www.uniter.ro/premiile-senatului-si-nominalizarile-pentru-premiile-galei-uniter-2021/. Și vă reamintim că până la ora 19.00, puteți fi alături de artiștii nominalizați și să faceți pariurile pe site-ul www.uniter.ro.