Nicuşor Dan afirmă că a reuşit să stabilizeze situaţia financiară a Primăriei Capitalei

Realizator: Constanţa Comănici – Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că a reuşit să stabilizeze situaţia financiară a primăriei. Edilul a participat astăzi la o conferinţă de presă, la 10 luni de la preluarea mandatului. Restabilirea credibilităţii primăriei a fost unul din obiectivele sale principale, a afirmat Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan: Avem o situație financiară stabilă, în sensul că nu avem conturile blocate, în sensul că am deblocat creditele pentru investiții și, deci, investiţiile şi, lucrul cel mai important, în sensul că suntem credibili pe piață. Adică toată lumea din piaţă ştie ca noi azi dacă ne angajăm să facem o plată o să o facem.
Realizator: Nicuşor Dan a vorbit şi despre datoriile pe care le-a găsit la primărie şi despre situaţia pe care a numit-o drept „faliment”. „Existau 3 milioane de lei în contul primăriei şi 3 miliarde de lei datorii”, a menţionat edilul. Un alt subiect la care s-a referit acesta a fost deblocarea marilor lucrări de infrastructură. Printre ele, Staţia de la Glina, circulaţia de la Doamna Ghica sau lucrările de la Prelungirea Ghencea./mnecula/atataru

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 31 august)