Informaţii din trafic

Două oferte au fost depuse la licitația pentru proiectarea unei șosele de legătură între Uzina Ford și drumul expres Craiova – Pitești. Noua șosea va avea o lungime de 10 km, iar termenul pentru realizarea proiectului tehnic ar permite începerea lucrărilor la sfârșitul anului viitor.
Sunt reparații cu restricții în județul Sibiu, la primul tunel de autostradă din România.
Reporter: Alex Lancuzov – Bună dimineața! Drumarii au început lucrări de reparații la tunelul de la Săcel, pe autostrada A1, între Sibiu și Sebeș. Pe un tronson de 3 km circulația a fost resistematizată, s-a închis sensul de mers dinspre Deva căre Sibiu, iar șoferii pot merge doar pe prima cale; a rămas astfel o singură bandă pentru fiecare direcție. Reparațiile tunelului de la Săcel durează până în spre finalul anului. Tot în județul Sibiu, dar pe DN1, la Avrig, s-a reluat circulația – a fost un accident cu un camion implicat. Rămânem pe DN1, mergem în județul Cluj: atenție, lângă Huedin, în zona localității Bologa, este un accident cu o persoană rănită şi în această coliziune este implicat un autotren. Pe DN1 – Valea Prahovei sunt reparații la podul Azuga, iar de săptămâna viitoare va fi montat un semafor la Predeal.
Pentru ultima informație mergem în capitală. Un sfârșit de săptămână cu foarte multe restricţii în Bucureşti. Prima intră în vigoare chiar mâine dimineață: de la prima oră se închide Bulevardul Unirii, tronsonul central de la fântâni, iar duminică dimineață este programat un maraton de 10 km în zona centrală și de nord și se închid zeci de străzi./rpatulea/cvanatoru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (17 septembrie)