FOARTE FOARTE URGENT: Mami vreau să trăiesc! 😭😭

Bună ziua,

Mi-a spus: „Mami, vreau să trăiesc ca să devin polițist  să pot urmări și prinde infractorii, să fac să fie mai bine în țară sau să mă fac bucătar, ca să gătesc bunătățile pe care le învăț de la tine…”

Plângea Victoria, povestindu-ne greutățile prin care trece de când singurul ei fiu, Mădălin, a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală malignă și hidrocefalie. Băiatul de 13 ani și-a petrecut timpul mai mult prin spitale. În ciuda tratamentelor, a chimioterapiei și a celorlalte proceduri medicale, boala nu a regresat, dimpotrivă, a avansat – de curând, Mădălin a suferit un atac cerebral și o hemipareză stângă.

Medicii i-au spus femeii că dacă e operat în țară, băiatul ar putea rămâne fie paralizat, fie cu sechele, ba chiar ar putea muri. Înfricoșați de risc, Victoria și Niculai Andrei au luat legătura cu Clinica Emsey din Istanbul, unde ar putea fi operat de urgență cu un pronostic mai bun, dar costurile depășesc cu mult orice posibilitate financiară a familiei.

De unde să strângă acești oameni în timp record 75.000 de euro, când Niculai lucrează ca mecanic de utilaje pe un salariu de 2.000 de lei, iar Victoria câștigă doar 2.500 de lei ca infirmieră de spital?

Abia s-au strâns 20.000 de euro, iar viața lui Mădălin depinde practic de sprijinul oferit din exterior, mai exact de noi, cei care înțelegem ce înseamnă durerea, neputința și situațiile-limită.

Fără să-i întindem o mână de ajutor, acest băiat nu are nicio șansă. Și e atât de simplu: un SMS cu textul „Mădălin” trimis la numărul 8832 înseamnă 2€ oferiți acestui băiat care se luptă din răsputeri pentru viață.

De asemenea, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate fi cea care îi salvează viața lui Mădălin și îi oferă șansa de a-și împlini visul!

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ MADALIN

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată  să specificați: ANDREI MĂDĂLIN