La parada de Ziua Naţională vor fi mobilizaţi sute de poliţişti şi jandarmi, în zona Arcului de Triumf din Bucureşti

Realizator: La parada de Ziua Naţională vor fi mobilizaţi sute de poliţişti şi jandarmi, în zona Arcului de Triumf din Bucureşti. Spectatorii care vor veni la eveniment nu au nevoie de certificat verde, însă autorităţile fac apel la public să respecte regulile de protecţie sanitară.

Căpitanul Alexandru Iacob, reprezentantul Jandarmeriei Bucureşti: În zona oficială delimitată de organizatori vor avea acces 400 de persoane cu certificat verde. Pentru publicul spectator nu există obligativitatea certificatului verde. Publicul spectator poate asista la paradă din sectorul de drum dintre Piața Victoriei și Piața Arcului de Triumf, pe care îl şi recomandăm, dar și dinspre Piața Charles de Gaulle către Arcul de Triumf, dar trebuie precizat că acolo avem restricții de deplasare pietonală. Avem și câteva recomandări pentru participanți: să respecte măsurile forţelor de ordine, părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii și este foarte important să fie respectate toate măsurile de protecţie sanitară.

Realizator: Circulaţia maşinilor în zona Arcului de Triumf va fi restricţionată progresiv mâine, începând de la ora 5:00 dimineaţa, iar celor care doresc să vină la paradă li se recomandă să folosească transportul în comun.#HUN/aburtica/ovidiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 30 noiembrie