Liderul PNL Florin Cîţu a anunţat convocarea unei şedinţe a Biroului Executiv Central al PNL

Realizator: Mira Gomboş – Liderul liberal Florin Cîţu a anunţat că a convocat pentru sâmbătă, la ora 12:00, o şedinţă a Biroului Executiv Central al formaţiunii cu prezenţa fizică. El spune că a discutat cu unii preşedinţi de filiale ale PNL şi că ştia că sunt nemulţumiri în partid.
Florin Cîţu: Eu am tot discutat cu preşedinţii de filiale din ţară şi ştiam că erau nemulţumiri, foarte multe bineînţeles care nu avea legătură cu PNL. Am avut o discuţie şi aseară cu prim-vicepreşedinţii. Da, am fost vocal şi voi rămâne împotriva unor măsuri populiste, care pun în pericol stabilitatea financiară a României. Da, am spus că există acest risc al inflaţiei de 10% şi care este astăzi aici. Guvernarea care nu este optimă nu o văd doar eu, o văd românii şi o simt românii, dobânzi care sunt peste 6%, inflaţia peste 10%, mai avem şomaj aproape de 6%. Sunt lucruri pe care eu cred că puteam să le facem mai bine şi nu au fost făcute mai bine.
Realizator: Precizările preşedintelui PNL vin în contextul în care este contestat de mai mulţi lideri locali, care ar vrea ca la şefia partidului să vină premierul Nicolae Ciucă. Tabara anti-Cîţu din PNL a făcut deja o şedinţă, despre care acesta spune că nu este statutară – transmite redactorul RRA Alina Stănuţă./lcoman/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 aprilie)