Sadhguru vine în România, la Arenele Romane

Vizionar și lider spiritual de renume mondial, Sadhguru, începe o călătorie pentru a salva solul planetei și pentru a inspira schimbarea la nivel mondial.

 „Oricâtă bogăție, educație și bani avem, copiii noștri pot trăi bine doar dacă refacem solul și apa. Planeta Conștientă este singura cale înainte.” – Sadhguru

 Sadhguru se află într-o călătorie de peste 30.000 km prin Europa, Orientul Mijlociu și India pentru a crește nivelul de conștientizare cu privire la degradarea solului. Acesta a pornit din Londra si trece pe motocicleta sa prin peste 25 de țări și mii de oameni ies în stradă pentru a-l întâmpina.

Sadhguru, cel mai urmărit Yoghin din lume, cu peste 2.2 miliarde de vizualizări pe rețelele de socializare în ultimul an, va fi prezent în România, la București, pe 21 aprilie. La Arenele Romane va avea loc un eveniment unde sunt așteptate peste 7000 de persoane începând cu ora 18:00.

De asemenea, Sadhguru se va întâlni cu reprezentanți ai Ministerului de Educatie, precum și cu reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, cu lideri de afaceri și personalități influente din media pentru a amplifica eforturile campaniei Salvează Solul.

În România, există aproximativ 500.000 ha de terenuri degradate. (PNRR, 2021)

Evenimentul Salvează Solul este gratuit. Pentru participare este necesară înregistrarea aici: https://events.savesoil.cc/

În prezent, 52% din solul agricol al Pământului este deja degradat. În ritmul actual, care se înrăutățește pe zi ce trece, se estimează faptul că 90% din solul mondial va fi degradat până în 2050.

Urmărește călătoria live: https://consciousplanet.org/events & https://Savesoil.org.