Înotătorul David Popovici a primit un premiu de 200.000 de euro din partea Guvernului României

Realizator: Gabriela Mitrovici – Înotătorul David Popovici în vârstă de 17 ani a primit un premiu de 200.000 de euro din partea Guvernului României la sosirea sa duminică seară de la campionatele mondiale de înot de la Budapesta, unde a câștigat două medalii de aur. În conferința de presă de la Aeroportul Otopeni el a mulțumit suporterilor pentru că au fost alături de el.
David Popovici: Vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine, care m-au susținut și mă susțin în continuare și, de altfel, vreau să le mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit și care au stat cu sufletul la gură în fața ecranelor, românilor care au venit să mă urmărească în persoană, la Budapesta. A fost superb și, nu știu, cred că multă lume ar vrea să fie în situația mea, să știe că atât de multă lume îl susține și sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine, sincer.
Realizator: Următoarele competiții la care va participa David Popovici în această vară sunt Campionatele Europene de juniori de la Otopeni, Campionatele Europene de seniori de la Roma și Campionatele Mondiale de juniori de la Lima./mcimpoaca/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 26 iunie)