Începe Programul „Litoralul pentru toți”

Peste 120.000 de turiști sunt zilele acestea pe Litoral, iar gradul de ocupare este de peste 90%, spun hotelierii. De duminică, tarifele la cazare vor scădea, pentru că începe Programul „Litoralul pentru toți”, prin care aproximativ o sută de hoteluri vor pune la dispoziția turiștilor peste 10.000 de locuri de cazare. Reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc spun că prețurile vor fi cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon.
Ștefan Necula, reprezentantul unui operator din turism: Primul beneficiu este prețul foarte mic. Tarifele pornesc de la 70 de lei pe cameră pe noapte. Pot spune că este unul dintre cele mai mici tarife întâlnite într-un an, chiar şi ofertele de debut, cum ar fi Black Friday, se compară cu acest tip de ofertă, cu „Litoralul pentru toţi”. Numărul turiştilor care sunt interesaţi de „Litoralul pentru toţi” este în creştere. Noi zilnic facem foarte multe rezervări cu această ofertă.
Realizator: Programul „Litoralul pentru toți” începe în 28 august și se va încheia la finalul lunii septembrie, iar rezervările se pot face prin agențiile de turism sau direct la hoteluri, precizează colegii de la Radio România Constanța./atataru

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  – 22 august)