Târgul de carte Gaudeamus Radio România de la Iași

Târgul de carte Gaudeamus Radio România de la Iași găzduiește astăzi în cea de-a patra zi dezbaterea cu tema ”Călătorii cu ambasadorii Erasmus+”, un eveniment organizat de colegii de la Radio România Cultural. Câteva mii de persoane au vizitat deja standurile Târgului Gaudeamus, amplasate în Piața Unirii.

-: Cartea pentru mine reprezintă un mod de ghidare în viață, văzând și citind exemplele altor persoane sau personaje care poate trec prin lucruri pe care și noi le simțim sau nu le putem împărți și cu alții.

-: Sunt un tip care am citit foarte mult. Dacă vă mai amintiți de patima cititului a lui Gorki, am simțit-o și eu. Citeam toată ziua până când nu mai vedeam, iar seara ca să pot termina cartea, citeam la lampă până când strângea mama.

-: Am venit pentru copii mai mult, să căutăm titluri noi, să vedem pe viu titlurile pe care deja le-am văzut pe rețelele de socializare. Având copii mici, cam asta a devenit o prioritate acum, literatura pentru copii.

Realizator: Târgul de carte Gaudeamus Radio România de la Iași reunește 30 de edituri din toată țara, iar iubitorii de lectură mai pot vizita standurile astăzi și mâine./gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 24 septembrie