Kremlinul a anunțat întâlnirea dintre Putin și liderii teritoriilor eliberate

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a anunţat că Putin se va întâlni cu liderii teritoriilor eliberate, vineri, 30 septembrie, la Moscova.

Vineri, 30 septembrie, Moscova va găzdui o întâlnire între președintele rus Vladimir Putin și liderii teritoriilor eliberate, a declarat Dmitri Peskov, transmite Agenţia de presă RIA NOVOSTI.

Potrivit lui Peskov, această întâlnire va avea loc atunci când vor fi semnate acordurile privind intrarea regiunilor Luhansk şi Doneţk, Herson și Zaporijjia în componenţa Federației Ruse. ”În marja acestei ceremonii, vor avea loc aceste întâlniri”, a spus Peskov. El a mai subliniat că întâlnirile și ceremonia de semnare a unor astfel de documente vor avea loc în Sala Gheorghievsk a Palatului Mare al Kremlinului.

Vineri, pe 30 septembrie, la ora 15:00, ora Moscovei, Putin va semna acordurile privind intrarea a patru noi teritorii în componenţa Rusiei. Pe 27 septembrie, s-a încheiat votul în cadrul referendumurilor cu privire la aderarea la autoproclamatele republici populare Luhansk şi Doneţk, precum și a regiunilor Zaporijjia și Herson la Federația Rusă. Referendumele au fost declarate valabile./vdraguta/csimion

www.gazeta.ru – 30 septembrie