Dmitri Medvedev presupune că Europa ar putea dispărea, drept urmare a guvernării actualilor lideri ai UE

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, presupune că Europa ar putea dispărea, drept urmare a guvernării actualilor lideri ai Uniunii Europene. Potrivit vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse, ”trădătorii intereselor europene precum Polonia și țările baltice” servesc Statele Unite.

Dmitri Medvedev a mai presupus că rezultatele extrem de deplorabile ale guvernării actualilor lideri europeni, care va duce la dispariţia completă a Europei, ca în mitul Europa, când Zeus o răpeşte pe Europa şi o duce pe insula Creta.

El a postat aceste declaraţii pe canalul său de Telegram, comentând, totodată, turneul european al președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski. ”Această guvernare a tinerilor fanatici exaltați europeni se va încheia într-un mod extrem de deplorabil pentru ”vechea civilizație europeană”. Ea se disipează deja sub presiunea exercitată de emigranții sosiți din toate colţurile lumii şi în curând va dispărea complet, repetând binecunoscutul mit al răpirii Europei de către Zeus”, a mai scris politicianul pe Telegram.

În același timp, Medvedev a subliniat că astăzi rolul lui Zeus din mitologia greacă va fi interpretat de ”America impertinentă, care are gura deschisă de pofte, fiind servită de trădătorii intereselor europene precum sunt Polonia și țările baltice”./vdraguta/schelaru

Agenţia de presă TASS – 11 februarie