Radio-Prichindel, prietenul vostru, vine la Opera Comică pentru Copii

Editura Casa Radio-Radio România este invitată să participe la prima ediţie a Festivalului Cărţilor pentru Copii, Săptămâna Cărţilor Deschise la OCC, care se va desfăşura în perioada 25 martie – 2 aprilie 2023.

Duminică, 2 aprilie, de la ora 12, vom fi prezenţi în festival cu Atelierul de lectură audio pentru copiii cu deficienţe de vedere, Radio-Prichindel, prietenul vostru, care se va desfăşura în Salonul Mozart şi este recomandat copiilor de 10 ani+.

Atelierul de lectură audio, Radio-Prichindel, prietenul vostru, va prilejui întâlnirea dintre copiii voluntari, implicaţi în evenimentele Operei Comice pentru Copii, şi copiii cu deficienţe de vedere, cu scopul de a se cunoaşte mai bine şi a se împrieteni, uniţi de aceeaşi pasiune a literaturii.

Atelierul va oferi ocazia copiilor de a asculta fragmente din cele mai recente apariţii ale Editurii Casa Radio, din Colecţia „Radio-Prichindel“, precum Alice în Ţara Minunilor, Ali Baba şi cei 40 de hoţi, Nemaipomenitele călătorii pe apă ale lui Sindbad Marinarul şi Cinci săptămâni în balon, de a participa la exerciţii de scriere creativă şi alte jocuri literare. Moderatoarea evenimentului va fi Ligia Necula, realizatoare radio şi editoare la Editura Casa Radio.

Editura Casa Radio dedică două dintre colecţiile sale copiilor: Noapte bună, copii! conţine CD-uri cu poveşti sonore pentru copiii preşcolari şi Radio-Prichindel oferă audiobookuri cu teatru radiofonic şi benzi desenate pentru copiii care ştiu să citească. Înregistrările celor două colecţii, cu interpretări remarcabile ale unor mari actori români, sunt atent selectate din Fonoteca de Aur Radio România.

Festivalul Cărților pentru Copii „Săptămâna Cărților Deschise la OCC” propune publicului evenimente culturale menite să încurajeze lectura în rândul celor mici și conștientizarea rolului lecturii. Evenimentul include lansarea sediului Librăriei OCC, un maraton de lectură din partea Echipei OCC, schimb de cărți, donare de cărți, lansări de carte, jocuri, ateliere și lecturi în spații neconvenționale.

Puteţi găsi audiobookurile şi CD-urile Editurii Casa Radio la Librăria OCC de la sediul Operei Comice pentru Copii din Calea Giulești, nr. 16. De asemenea, produsele noastre sunt disponibile, la preț de producător, la librăria Editurii Casa Radio din str. Temișana nr. 31, București, sau prin comandă online pe site-ul editurii, www.edituracasaradio.ro.

La Editura Casa Radio marile voci dau cortina la o parte!

Detalii la www.edituracasaradio.ro