Informaţii din trafic

Realizator: Ciprian Sasu – Se prelungesc restricțiile de pe autostrada A10 Sebeș-Tuda. Dar cele mai noi informații din trafic, acum direct de la Alex Lancuzov. Alex, bună dimineața!
Reporter: Bună dimineața! A apărut o nouă surpare pe primul lot al autostrăzii A10, Sebeş – Turda, sensul spre Cluj-Napoca fiind oricum închis de peste trei luni pentru refacerea fisurilor de la kilometrul 16. A doua zonă cu probleme este la doar 50-60m distanță de prima. Lucrările de refacere sunt la final, dar iată că de două, trei zile se demolează și a doua zonă, iar devierea rămâne validă pe o bretea laterală a autostrăzii. Se întâmplă asta la puțin peste doi ani de la inaugurarea primului lot al autostrăzii A10 Sebeș – Turda. Lucrări cu restricții pe autostrada A3, București -Ploiești, la kilometrul 19, pe sensul dinspre Ploiești către capitală pentru nodul rutier de la intersecția cu lotul 2 al autostrăzii A0 – Centura București Nord. Iar ultima informație din județul Vâlcea.
Lucrări și astăzi pe DN7, Valea Oltului, până la ora 14:00 în reprize, cu închiderea circulației, câte 10-20 minute pentru dislocarea stâncilor periculoase de pe versant la ieșirea din Călimănești – Căciulata spre Brezoi./rpatulea/ilapadat

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (5 mai)