80 de performeri talentați au făcut spectacol și s-au luptat pentru supremație la București Mall Vitan în concursul Battle of the Month powered by București FM.

Sâmbătă, 6 mai, între orele 14:00 și 20:30 bucureștenii au asistat la un super show, organizat de București FM, Challenge Arts și Dance Planet în primul Mall din Capitală. Ritmul, mișcarea, improvizația și talentul dansatorilor mari și mici au făcut deliciul spectatorilor.

1 vs 1 pe ritmuri de street dance cu abordări diferite, dansatorii înscriși în competiție au făcut Mall-ul să vibreze și au încărcat publicul cu energie.

Categoriile au fost Breaking Battle și Open Styles și au fost jurizate fiecare de câte un membru specializat și cu experiență în domeniul dansului.

Battle of the month este un concurs creat din 2019 de Challenge Arts cu scopul de a motiva dansatorii să își depășească limitele și să își testeze lunar performanțele în dance battle.

Cu ajutorul București FM și Dance Planet, competiția a trecut la nivelul următor și a devenit spectacol, aplaudat de pasionații genului, sosiți special să-și susțină favoriții.

Competitorii de toate vârstele și-au arătat abilitățile și purtați de flow și-au transformat energia în mișcări surprinzătoare, care au făcut deliciul publicului.

Competiția a fost spectaculoasă, iar nivelul concurenților a făcut sarcina juraților extrem de dificilă.

Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!

RADOR (9 mai 2023)