PNL va rămâne la guvernare și își va asuma în continuare reforme importante și rezolvarea problemelor și crizelor de orice fel (Nicolae Ciucă)

PNL va rămâne la guvernare și își va asuma în continuare reforme importante și rezolvarea problemelor și crizelor de orice fel, a declarat, astăzi, președintele formațiunii, premierul Nicolae Ciucă.

În mesajul său transmis la Ştefănești, județul Argeș, cu ocazia aniversării a 148 de ani de liberalism în România, liderul liberal a subliniat obiectivele și priorităţile viitoare ale PNL.

Nicolae Ciucă: Obligația morală și misiunea politică a Partidului Național Liberal sunt acelea de a moderniza și dezvolta România, de a o face mai puternică și mai demnă. Obiectivul major pe care trebuie să-l urmărim în următorii ani este să facem din România un membru egal al familiei europene. De aceea, dezvoltarea economică și recuperarea diferențelor care ne mai despart de statele dezvoltate ale Europei vor trebui să fie o prioritate a acțiunilor noastre la guvernare./cpodea/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 24 mai