Culorile perfecte pentru vestimentaţie în această toamnă

Atunci când alegem o ţinută, este important să folosim paleta de culori potrivită sezonului. Stiliştii sunt siguri că următoarele culori vor fi extrem de atrăgătoare pentru toamna acestui an.
Alb – În noile colecţii, designerii recomandă alegerea unei nuanţe lăptoase şi calde de alb. Hainele de culoare albă adaugă tandreţe şi relaxare aspectului. Specialiştii recomandă rochii tricotate cu centură în talie, paltoane albe şi fuste mini, cu pulovere negre oversize.
Maro – Există multe nuanţe de maro, gama este bogată şi nicio alegere nu va fi greşită. Fustele şi paltoanele din materiale fine pun în valoare silueta. Maroul nobil se potriveşte perfect cu albastru şi alb, adăugarea acestor culori va reîmprospăta întregul aspect al ţinutei.
Verde – De câţiva ani, verdele se află în topul tendinţelor în modă, fiind valabil şi pentru toamna aceasta. Culoarea poate fi accesorizată cu bijuterii metalice pentru a completa aspectul. De asemenea, la modă în acest sezon sunt paltoanele de culoare metalizată, un accent grozav pentru look-ul de toamnă, mai ales combinat cu verdele. O eşarfă de mătase în această culoare adaugă un plus de eleganţă.
Negru – Clasicul rămâne clasic, în orice împrejurare. Pantaloni negri cu croială dreaptă şi talie joasă şi un pulover voluminos sau o fustă de mătase cu o jachetă neagră supradimensionată sunt ţinute moderne şi apreciate de designeri./ddaniela

(www.woman.bg – 27 octombrie)