Circulația cu bacul peste Dunăre din Brăila, de la punctul Smârdan spre Tulcea, este complet oprită

Circulația cu bacul peste Dunăre din Brăila, de la punctul Smârdan spre Tulcea, este complet oprită de ieri. Firma care se ocupa de transport spune că are pierderi mari și nu își mai permite să își continue activitatea. Deocamdată, singura alternativă este podul rutier, însă pe acesta se circulă doar ziua. Ministrul transporturilor Sorin Grindeanu a fost ieri acolo și a cerut directorului Companiei de Drumuri să ia decizia de a deschide traficul și pe timpul nopții.
Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor: Nu văd motivul pentru care e întreruptă circulația peste noapte, atâta timp cât aceste macarale nu sunt demontate și date jos. Dacă tot nu dau jos aceste macarale, atunci să se circule 24 din 24. Când vor fi mobilizați, să vină dânșii să ceară la CNAIR că vor să lucreze ca să dea jos aceste macarale. Până atunci, 24 din 24.
Realizator: Până atunci, cei care vor să ajungă de la Brăila la Tulcea şi invers o pot face doar ziua şi doar pe pod, ne-a transmis corespondenta RRA, Gina Bahor./RADOR RADIO ROMÂNIA/astanimir/denisse