Bucuresti FM a adus magia circului la Centrul “Sf. Marcellin Champagnat”

Ghetuțele copiilor și tinerilor aflați în Centrul Familial ”Sf. Marcellin Champagnat” au fost lustruite cu grijă și aliniate sub bradul de Crăciun în așteptarea lui Moș Nicolae.

Bucuresti FM le-a adus cadourile oferite de Compania de Librarii Bucuresti, editurile Litera si Corint. Cei 27 de tineri au primit cărți, jucării și jocuri dar și un spectacol excepțional pus în scenă doar pentru ei de către artiștii Circului Metropolitan București.

Tiberiu Păun, realizator Bucuresti FM, a dat tonul distractiei, a alungat emoțiile asistenței și a dat start spectacolului.

Artiștii Circului Metropolitan au executat numere de acrobație și jonglerie, au uimit asistența cu momente spectaculoase și periculoase, i-au amuzat pe copii cu momente comice și chiar au alcatuit împreună cu ei o orchestra ad-hoc. Și pentru că, de sărbători, cea mai mare bucurie e să dăruiești, tinerii Centrului familial ”Sf. Marcellin Champagnat” ne-au dăruit la randul lor un mini spectacol, scenetele și colindele lor ne-au fermecat și ne-au transportat din nou in copilărie.

Mulțumim Circului Metropolitan București pentru seara de poveste oferită copiilor, Companiei de Librării București, editurilor Litera și Corint pentru jocurile și poveștile dăruite.

Centrul „Sfântul Marcellin Champagnat” este un centru de tip rezidenţial pentru copii aflaţi în dificultate, cu 4 case familiale a câte 8 copii/casă (capacitate totală de 32 locuri). Centrul deschis de Asociatia Fratilor Maristi sustinut de Primaria Sectorului 6, oferă adăpost, asistență materială și financiară, protecție, educație, servicii medicale și psihologice, asistență socială tuturor copiilor.

(7 decembrie 2023)

Serviciul  Comunicare și Relații Publice