În fiecare an, întreaga dvs. familie se ghemuiește în fața televizorului pentru a urmări programe TV sau un film bun, așteaptă cu nerăbdare numărătoarea inversă de la miezul nopții și… cam atât. Ei bine, nu sunteți singurii, având în vedere că aceeași experiență se întâmplă în sute de alte case din întreaga țară an de an! Anul acesta, însă, este timpul să zdruncinăm un pic lucrurile. Nu ne înțelegeți greșit, tradițiile de Revelion sunt demne de prețuit, dar, de ce să vă mulțumiți cu o sărbătoare banală de sărbători când ați putea alege câteva teme distractive și unice pentru petrecerea de Revelion, pentru a face din 31 decembrie o noapte de neuitat! Permiteți-ne să vă îndreptăm atenția spre câteva idei de petrecere care vor face din 2024 cel mai bun an al dvs. de până acum. Pe această listă veți găsi teme distractive bazate pe diferite feluri de mâncare, cum ar fi o petrecere relaxată cu pizza, un set de fondue cu brânză și un brunch creativ la miezul nopții. Totuși, nu puteți da greș nici dacă miezul vă prinde angrenați într-un joc hazliu, care este, de fapt, următoarea temă propusă de noi, și anume Casino Night. Apoi, desigur, există idei pentru copii, cum ar fi pijamaua care strălucește în întuneric și o mulțime de idei pentru o seară de film. Una peste alta, petrecerea dvs. va fi cu siguranță un succes dacă vă concentrați pe decorul festiv și încorporați cel puțin una dintre aceste teme de Revelion.


  • Tema petrecerii din centrul orașului – Dacă nu reușiți să ajungeți la petrecerea organizată în orașul de baștină, recreați o scenă asemănătoare în casa dvs. Veți avea nevoie de „tone” de confetti, recuzită pentru zgârie-nori și propriul bal de Revelion.
  • Tema petrecerii focului – Îmbrăcați-vă în haine confortabile și adunați-vă în jurul unui foc de tabără. Împreună cu oaspeții dvs. puteți face s’mores (preparat care se realizează la foc de tabără, constând dintr-o bezea și un strat de ciocolată între două bucăți de biscuit), puteți împărtăși povești despre anul care tocmai se încheie și puteți cânta și dansa în jurul focului pentru a întâmpina 2024 cu haz și veselie.
  • Petrecere alb-negru – Păstrați simplitatea cu un cod vestimentar și o temă de culoare necomplicată pentru petrecerea dintre ani. O temă alb-negru este atât clasică, cât și ușor de „executat”. Rugați toți invitații să se îmbrace în alb sau negru și decorați locuința cu ornamente așijderea.
  • Tema petrecerii ca la cazinou – Scoateți masa „de poker” (o masă mai solidă acoperită cu o țesătură verde ar fi de-ajuns) și decorați-vă locuința (sau măcar încăperea „cartoforilor”) cu elemente inspirate din filme sau din poze cu celebrul Las Vegas. O petrecere tematică de cazinou vă va întreține oaspeții toată noaptea, pentru că vă puteți amuza cu jocuri care mai de care mai recreative. Asigurați-vă că le oferiți câștigătorilor carduri cadou sau sticle de șampanie.
  • Tema petrecerii cu pizza – Cui nu-i place o pizza aburindă? Păstrați atmosfera de petrecere informală, sărbătorind cu cutii de pizza, suc și pâine cu toate felurile de brânzeturi. Rugați-i pe fiecare dintre oaspeți să vă comunice din timp „cererile” de blat și umplutură, pentru a vă asigura că toată lumea va fi mulțumită pe deplin. Ca să fie cu adevărat distractiv, puneți-i pe fiecare să-și facă propria pizza, astfel încât să aveți și dvs. o activitate în minus. Apoi, tot ce mai rămâne de făcut este să „acordați” televizorul pe programul preferat și să savurați momentul.
  • Tema petrecerii strălucitoare – Pentru a realiza acest lucru, veți avea nevoie de becuri negre, decorațiuni cu neon și bețișoare strălucitoare, desigur. Rugați-i pe toți invitații să se îmbrace în culori neon și să „servească” (cu alte cuvinte, să aducă) deserturi viu colorate și cocktailuri.
  • Tema petrecerii fondue – Fondue este întotdeauna o idee bună – mai ales când vine vorba de rețete delicioase de fondue cu trei brânzeturi. Oferiți-le prietenilor dvs. cei mai apropiați un bol generos de fondue și o selecție de fructe, legume și pâine pentru a le înmuia după pofta inimii lor. După aceea, fondue de ciocolată este o necesitate pentru desert!
  • Tema petrecerii Vision Board – Cred că suntem cu toții de acord că este absolut posibil să ne transformăm visele în realitate. Se numește manifestare. Ei bine, și manifestare dar și multă muncă. Și totuși, nu este o magie totală. Și nu este ceva care se întâmplă peste noapte. Pentru a avea succes cu manifestarea, trebuie să ne stabilim intenția, să credem cu tot dinadinsul că va deveni realitate și abia apoi să facem pași activi pentru ca acea idee abstractă să se realizeze. Indiferent care sunt obiectivele – să învățam cum să ne relaxăm, să fim mai răbdători, să ne îmbunătățim relația, să călătorim mai mult, să găsim un loc de muncă mai bun sau pur și simplu să fim mai buni cu noi înșine – un „panou de viziune” este un instrument excelent pentru călătoria noastră. Dar ce este mai exact un panou de viziune? Pe scurt: este o reprezentare vizuală a propriilor obiective, aceste imagini de dimensiunea unui poster conținând tot felul de imagini și texte care reprezintă ceea ce încercăm să realizăm. Așadar, adunați-vă prietenii și membrii familiei pentru o noapte de vision board și de stabilire a obiectivelor. Rugați-i pe toți invitații să tragă un cuvânt inspirator dintr-o pălărie și puneți-i să se concentreze pe această noțiune pentru anul ce vine. Oferiți tuturor afișe, autocolante, șabloane, hârtie, markere și mult sclipici și lăsați-le creativitatea să preia controlul. La sfârșitul nopții, invitații pot scrie chiar și o scrisoare către viitorul lor sine pe care să o deschidă în ajunul Anului Nou. Toată lumea își va petrece astfel noaptea tăind și lipind imagini pe „panourile de viziune”, în timp ce discută despre unele obiective pe care le au pentru anul următor.
  • Tema petrecerii cu șampanie – Întâmpinați sosirea anului 2024 cu cea mai bună parte a sărbătorii: șampania! Decorați-vă casa cu tematică aurie, cum ar fi perdele aurii cu franjuri și baloane și nu uitați să „ridicați” paharele cu o mulțime de bule. Puteți include șampanie chiar și în unele alimente, cum ar fi cupcakes delicioase cu șampanie, care sunt aproape prea drăguțe pentru a fi mâncate. Nu aveți voie să uitați de băuturi atunci când găzduiți o petrecere de Revelion. Pentru a face „afișarea” băuturii extrem de distractivă și interactivă, pregătiți câteva amestecuri de băuturi, stabiliți o selecție de băuturi diferite și permiteți oaspeților să-și „configureze” la alegere cocktailurile. Acest lucru vă va scuti și de a fi nevoit să jucați rolul de barman toată noaptea. Nu uitați să oferiți și câteva opțiuni fără alcool!
  • Adăugați un bar cu bomboane – Un bar cu băuturi este, practic, așteptat la orice petrecere, dar un bar cu bomboane va fi o surpriză încântătoare pentru oricare dintre invitații dvs. Amenajați o masă cu borcane și recipiente de sticlă (puteți găsi cu ușurință un sortiment eclectic la orice magazin local) și umpleți-le cu un sortiment de bomboane diferite pe care oaspeții le pot gusta pe tot parcursul nopții. De asemenea, puteți transforma barul de bomboane într-o oportunitate de favorizare a petrecerii, amenajând pungi pe care oaspeții le pot umple cu bomboane înainte de a pleca.
  • Tema petrecerii disco – Dacă doriți să dansați în așteptarea Anului Nou, nu există nimic mai „groovy” (aici nu cu sensul de macabru, ci foarte la modă și interesant) decât o petrecere cu tematică disco, completată de un playlist cu muzică funky din anii ’70. Rugați-le pe invitate să poarte rochii maxi aurii și pantofi cu platformă. Iar când vine vorba de decor, scoateți esențiala minge de disco strălucitoare pentru a face vibrațiile pe ringul de dans. Nu există o modalitate mai bună de a intra într-un nou an decât cu o petrecere flashback care să omagieze vremurile trecute. Sărbătoriți îmbrăcându-vă în ținute din perioada dvs. preferată și, de asemenea, decorându-vă locul cu toate cele mai tari articole retro și vechi!
  • Tema petrecerii de iarnă în Țara Minunilor – Transformați-vă petrecerea de Anul Nou într-un tărâm încântător de iarnă, plin de decorațiuni superbe de fulgi de zăpadă, ghirlande de pin și o față de masă cu paiete argintii – și nu uitați de batoanele de ciocolată (pentru că dulciurile sunt o necesitate).
  • Tema petrecerii anilor douăzeci – Faceți tot posibilul ca numărătoarea inversă să vă prindă îmbrăcați cu cele mai strălucitoare costume de flapper, pe ritmuri de jazzul și cu toate decorațiunile de petrecere inspirate de Gatsby scoase în evidență. Elementele de recuzită pentru cabine foto cu tematică anilor 1920 nu vor face decât să „înalțe” noaptea. Cabina foto la un eveniment este atracția care îi distrează pe invitați pe întreaga durată a acestuia. Dacă muzica, discuțiile sau voia bună mai iau și pauze, cabina foto funcționează continuu și are „mușterii” constant. Tineri, bătrâni, copii, cu toții vor dori să-și facă fotografii la cabina foto, pentru a avea o amintire. Secretul succesului pentru cabina foto este să alegeți fundalul și accesoriile perfect potrivite cu tematica evenimentului.
  • Tema petrecerii R&R (rest and recreation) – Renunțați la confetti și zgomot în acest an pentru o seară relaxantă de spa R&R, alături de cei mai buni prieteni – doar asigurați-vă că dotați încăperea cu cele mai frumoase lumânări parfumate și toate elementele esențiale pentru baie, odihnă și recreere, pentru cea mai relaxantă noapte din an. Serios, ce modalitate mai bună ar fi de a începe Anul Nou decât cu tratamente faciale și un pahar de șampanie?
  • Tema petrecerii cu sclipici – Sărbătoriți Anul Nou cu mai puțin amar și cu mai mult sclipici — ce este Anul Nou fără o rochie strălucitoare cu paiete ? Încurajați-i pe cei dragi să poarte cele mai strălucitoare și uimitoare ținute ale lor și nu uitați de banderolele strălucitoare de petrecere și baloanele pline cu sclipici, astfel încât să puteți aduce strălucirea în 2024.
  • Tema petrecerii mascate – Dacă există un lucru care nu se va demoda niciodată, acesta este o temă cu măști. Purtați măști ca de paradă care mai de care mai fanteziste – puteți chiar să configurați un atelier de decorare a măștilor, astfel încât oaspeții dvs. să poată fi creativi – pentru o noapte plină de mister și glam. Pentru ca această temă fermecătoare să prindă viață, asigurați-vă că aveți un ring de dans, precum și o schemă de culori dramatică.
  • Tema norocului de Anul Nou – Pentru un an plin de noroc, organizați o adunare intimă, dar memorabilă, de Anul Nou centrată în jurul norocului, cu o masă impresionantă cu alimente delicioase aducătoare de noroc de Anul Nou. Pentru o activitate plină de distracție, creați o listă a tradițiilor purtătoare de noroc de Anul Nou pe care să o finalizați înainte ca ceasul să sune douăsprezece.
  • Tema petrecerii în pijamale – Toată lumea se va simți „distrusă” de sezonul aglomerat al sărbătorilor – și tocmai de aceea ar trebui să găzduiți o petrecere în pijamale, atât de necesară pentru o relaxare completă. Confortul va fi cheia la această petrecere de Revelion, completată de pături moi, cacao fierbinte lângă foc și cele mai bune deserturi de Revelion. Încropirea unei petreceri de Revelion care să aibă codul vestimentar pijamaua este de obicei lipsită de strălucire și farmec, dar nici nu trebuie să fie. Oferiți invitaților la petrecere o scuză pentru a menține o atmosferă confortabilă și casual, ce va fi îmbrățișată probabil cu mult entuziasm având în vedere că toată lumea caută să se relaxeze. Redați tema, oferind mâncare și divertisment în stilul unei petreceri reconfortante, fără prea mari pretenții, aducătoare parcă de somn profund și relaxant. Comandați pizza, așezați boluri cu floricele de porumb, lăsați filmul preferat să ruleze în fundal și poate chiar organizați un joc de twister. Cea mai bună parte a acestei teme de petrecere este că, atunci când oaspeții se întorc acasă după miezul nopții, vor fi deja îmbrăcați pentru culcare.
  • Sărbătoriți anul cu o petrecere PowerPoint – Se pot întâmpla multe într-un an, așa că înainte de a-l primi pe următorul, acordați-vă un moment pentru a reflecta asupra ultimelor 365 de zile. Dacă găzduiți un grup mai mic de Revelion, cereți tuturor să creeze o prezentare PowerPoint (sau Google Slides, sau orice preferați), care să arate amintirile lor preferate din ultimul an. Pentru a menține lucrurile mai raționalizate, puteți partaja întrebări la care oamenii să răspundă în diapozitivele lor sau linii directoare pentru o limită de timp pentru fiecare prezentare sau pur și simplu lăsați toată lumea să facă ceea ce li se pare că este potrivit. Apoi, la petrecere, puteți proiecta prezentările pe televizor sau pe un ecran mai mare, permițând tuturor timp să prezinte și să învețe mai multe despre viața celuilalt. Odată ce prezentările s-au încheiat, toată lumea poate toasta pentru a crea mai multe amintiri pozitive în anul care vine.
  • Asigurați-vă că există un fundal foto – Trăim în era Instagramului și asta înseamnă că o petrecere este la fel de bună ca și oportunitățile de a fotografia. Oferiți oaspeților o modalitate distractivă de a-și aminti noaptea, creând un fundal foto și încurajându-i să facă fotografii. Pentru o temă distractivă este la fel de ușor să agățați niște perdele argintii pe un perete și să îndreptați o lumină în acea direcție. De asemenea, puteți configura un trepied cu propriul telefon sau cameră, apoi puteți încărca mai târziu toate fotografiile într-un album partajat. Sau, lăsați-i pe toți invitații să facă niște fotografii cu propriile telefoane. Idee bonus: dacă aveți o cameră instantanee, cum ar fi un Polaroid, păstrați-l în apropiere și lăsați-i pe oaspeți să facă o fotografie pe care să o pot lua acasă cu ei ca suvenir la sfârșitul nopții.
  • Faceți o numărătoare inversă interactivă – Evenimentul principal al oricărei petreceri de Revelion este numărătoarea inversă de la miezul nopții. Așadar, jucați-vă la petrecerea dvs. cu o numărătoare inversă interactivă, cu care oaspeții să poată interacționa. Acesta ar putea arăta ca un ceas mare de hârtie atașat de perete și o mână de carton care să se miște odată cu trecerea timpului. Sau puteți numerota baloanele pentru a corespunde cu orele nopții, spărgându-le pe măsură ce trece fiecare oră.
  • Aprovizionați-vă cu recuzită de Anul Nou – Dacă oferiți oaspeților dvs. recuzită și accesorii cu tematică de Revelion, nimeni nu va trebui să-și facă griji dacă sunt supra- sau sub-evaluați. Recuzita de petrecere reprezintă marele egalizator. Aprovizionați-vă cu ochelari pentru 2024, pălării și bentițe cu An Nou Fericit, pene și orice alte echipamente festive și oferiți-le oaspeților pentru a ieși în evidență. Nimeni nu se poate lua pe sine (sau pe cei din jur) prea în serios atunci când este acoperit cu accesorii de la magazinele de profil – iar acest lucru va ajuta să mențină mediul distractiv, jucăuș și liniștit.

BONUS – Greșeli pe care le faceți în calitate de gazdă și pe care oaspeții dvs. nu îndrăznesc să vi le spună – Nu vă puneți oaspeții în aceste situații incomode!

Fie că organizați o cină de sărbători sau invitați doar câțiva prieteni la o gustare, toată lumea vrea să-și facă oaspeții să se simtă cât mai confortabil posibil. Dar știm cu toții cât de aglomerată poate fi viața și uneori ajungem să trecem cu vederea câteva lucruri atunci când planificăm aceste evenimente. Problema este că aceste lucruri neînsemnate se pot simți ca lucruri extrem de importante pentru prietenii și familia dvs. Iată șapte greșeli pe care le faceți în calitate de gazdă despre care oaspeții dvs. se tem să vă vorbească. Mai ales dacă găzduiți o petrecere de Revelion anul acesta, s-ar putea să simțiți o presiune și mai mare. Anul Nou este plin de simboluri și tradiții despre care se crede că aduc noroc în anul care urmează. Așa că, atunci când îi invitați pe toți pentru o numărătoare inversă la miezul nopții, contribuiți la stabilirea tonului pentru 2024. Dar, nu vă faceți griji, nu este nevoie de mult pentru a menține starea de spirit lejeră, distractivă și veselă.

  • Nu ați aprovizionat baia cu hârtie igienică – Este ușor să treceți cu vederea această parte întrucât veți simți întotdeauna că sunt multe lucruri mai importante la care să vă gândiți atunci când planificați o petrecere. Dar nu există nicio cale de a evita această nevoie. Nimeni nu vrea să vă ceară mai multă hârtie igienică, atunci când sunteți în mijlocul servirii supei sau al conversației cu un alt oaspete. Așadar, puneți o rolă nouă, dar și alte câteva suplimentare într-un coș adiacent toaletei, astfel încât acestea să poată fi găsite și înlocuite cu ușurință.
  • Lipsa prosoapelor de baie – Planificatorii de evenimente cu experiență spun că lipsa prosoapelor de mână din baie poate fi o bilă neagră pentru gazde. „Nimeni nu vrea să folosească un prosop murdar pentru a-și usca mâinile după ce a folosit toaleta”, explică ei. Chiar dacă țineți prosoape de hârtie la toaletă pentru oaspeți, trebuie să aveți cel puțin un prosop de mâini curat, scos chiar înainte de sosirea oaspeților.
  • Nu serviți suficientă mâncare – Nimeni nu vrea să meargă la o petrecere flămând doar ca să descopere că nu este suficientă mâncare. Cu siguranță nu vrem ca un oaspete să plece flămând, așa că trebuie să fiți mereu atenți la oaspeții dvs. și la cantitatea de mâncare disponibilă. Dacă aveți îndoieli, măriți cantitatea fiecărui produs – fie vă puteți bucura de resturile de mâncare zilele următoare, fie chiar să le puneți la pachet musafirilor.
  • Nu țineți cont de restricțiile alimentare – Alergiile alimentare sau la gluten s-ar putea să nu vă afecteze, dar aceste lucruri pot face oaspeții să se simtă foarte inconfortabil dacă sunt ignorați. Așadar, întrebați dacă au restricții alimentare. Nimeni nu vrea să meargă la o petrecere și să nu poată mânca nimic din ce este pe masă. În plus, se recomandă imprimarea unui meniu – și nu doar pentru că este o alegere plăcută, ci și pentru că oaspeții vor aprecia să știe ce este servit și își pot planifica masa în consecință.
  • Nu există opțiuni pentru persoanele care nu beau – De la vinuri fără alcool până la bere și mocktail-uri, există atât de multe opțiuni uimitoare disponibile astăzi, încât nu există nicio scuză pentru a nu servi o băutură delicioasă fără alcool pentru oaspeții dvs. Amintiți-vă, există o mulțime de motive pentru care oamenii se abțin de la băutură, inclusiv sănătatea fizică și mintală, sarcina sau simplul fapt că este desemnat șoferul familiei. Dacă nu doriți să faceți mocktail-uri sau să cheltuiți bani în plus pe băuturi nealcoolice, cumpărați câteva sticle sau cutii de apă naturală minerală aromată, care pot fi folosite și ca „amestecuri” pentru cei care beau.
  • Nu vă îngrijiți de bunul mers al lucrurilor – Nu uitați să folosiți ustensile de servire pentru fiecare platou în parte. Deși acest lucru pare evident, ni s-a întâmplat tuturor să mergem la petreceri în care lipseau ustensilele de servire, ceea ce înseamnă că oaspeții își foloseau „ustensilele” personale, adică mânuțele, pentru a-și lua mâncarea.
  • Nu țineți cont de confort – O petrecere de altfel grozavă poate fi distrusă dacă oaspeților le este prea cald, prea frig sau sunt atacați de insecte. În calitate de gazdă, înțelegeți că pentru zilele mai răcoroase, este recomandat să păstrați un coș cu pături din care oaspeții să se poată servi cu ușurință și un meniu cu mâncare și băuturi calde.

Ce culori să purtați pentru a avea noroc în 2024

A mai rămas doar o zi până la cea mai importantă sărbătoare din an! Asta înseamnă că trebuie să începeți încă de pe-acum să vă gândiți la look-ul dvs, iar dacă ați făcut-o deja, câteva idei în plus nu strică niciodată. Cu ținuta potrivită, puteți nu numai să deveniți vedeta serii, ci și să atrageți norocul. Cum anume? Magia culorii chiar ajută. Filosofia orientală spune că simbolul anului 2024, Dragonul Verde de Lemn, are câteva culori preferate. Așadar, dacă doriți să-l liniștiți pe puternicul patron al anului, care-și va intra pe deplin în drepturi la data de 10 februarie, vă sfătuim să folosiți cu precădere unele culori și să le abandonați pe altele. În astrologia chineză, fiecare an este reprezentat de un animal specific și de unul dintre cele cinci elemente – metal, lemn, apă, foc și pământ. Fiecare animal și element deține caracteristici unice, simbolism și poate chiar influența evenimentele anului de care sunt legate. În 2024 va veni anul Dragonului de Lemn, o creatură mitică înțeleaptă, care este foarte respectată și iubită în cultura chineză. Se crede că le aduce oamenilor noroc, prosperitate și noi oportunități. Dacă doriți să vă sporiți norocul, vă sugerăm să pășiți în 2024 purtând culorile preferate ale Dragonului. Este modalitatea perfectă de a întâmpina toată pozitivitatea care vă iese în cale! În timp ce anul Iepurelui de Apă a fost despre confort și tonuri dezactivate, regula principală de data aceasta este cu cât mai multă culoare și strălucire, cu atât mai bine. Gândiți-vă la metale, roșu pasional și verde smarald. Indiferent cum sărbătoriți trecerea între ani, un lucru este cert – veți dori să începeți 1 ianuarie cu ceva noroc. Există o mulțime de superstiții de Anul Nou, cum ar fi să faceți zgomot, să mâncați anumite alimente și să ne urăm de bine unii altora, lucru despre care se spune că aduce vibrații pozitive. Dar, pentru a vă aduce și mai multă prosperitate, puteți purta sau decora cu câteva culori norocoase de Anul Nou. În multe țări diferite, purtarea unei anumite culori în noaptea de Revelion este o tradiție veche. De exemplu, în Brazilia, oamenii poartă alb pentru a aduce pace în noul an. În Italia, roșul este culoarea care trebuie îmbrăcată pentru succes. Chiar dacă nu veți îmbrăca neapărat o ținută elegantă de Anul Nou și preferați, în schimb, să cumpărați câteva decorațiuni distractive pentru petrecere, puteți încorpora o nuanță specifică care să se potrivească cu tema ideală a anului. Cu această listă de nuanțe, o poți găsi pe cea care se aliniază cu valorile dvs. și chiar cu rezoluțiile de Anul Nou pentru a profita la maximum de sărbătoare. Faceți-vă, așadar, puțin timp pentru a afla mai multe despre culorile populare de Anul Nou și semnificațiile lor pentru a intra în 2024 cu stil dar și cu noroc.

  • Roz: Prietenie – Rozul reprezintă prietenia, pacea interioară și accesibilitatea. Se spune că această culoare îmbunătățește relațiile și încurajează dragostea și afecțiunea. Dacă sperați să vă consolidați legătura cu oamenii în Noul An, încercați rozul.
  • Portocaliu: Distracție – Portocaliul a ajuns să simbolizeze „frivolitate și distracție”. Însă cu toții trebuie să ne reamintim că viața este scurtă și nu ar trebui să ne luăm prea în serios.
  • Verde: Prosperitate și noi începuturi – Verdele este strâns asociat cu natura. Gândiți-vă doar la primăvară, când zăpada se dezgheță și plantele încep să înflorească din nou – culoarea este peste tot! Verdele este strâns legat de vitalitate și de un nou început în viață. Când vă imaginați un Dragon de lemn, ce culoare vă vine imediat în minte? Probabil verde, nu-i așa? Culoarea reînnoirii, creșterii, vindecării, armoniei rezonează perfect cu spiritul și energia Dragonului. Deci, împletiți cu siguranță această nuanță frumoasă în ansamblul dvs. de petrecere de Anul Nou. Nu uitați, simbolul anului 2024 favorizează verdele natural, precum cel care amintește de frunze, mușchi sau smarald. Adăugați accente verzi machiajului dvs, dar și accesorii sau bijuterii cu pietre verzi. Cu siguranță nu veți greși dacă alegeți o paletă de nuanțe verzi. Poate fi smarald, măsliniu, kaki, verde crom, culoarea unui val de mare și așa mai departe. Ele simbolizează calmul și armonia interioară. Gama verde va deveni „magnetul” pentru schimbări fericite în viața dvs.
  • Galben: Speranță și optimism – În culturile occidentale, culoarea galbenă transmite atribute optimiste, precum fericirea și pozitivitatea. Este și culoarea soarelui și a florii soarelui (și cine nu le iubește?). Adăugați câteva accente galbene pentru o atingere de luminozitate! Cu toate acestea, Dragonului nu îi place culoarea galbenă. Anterior, numai membrii familiei imperiale puteau purta haine în această paletă, în China. Cei care au încălcat regula au fost executați. Desigur, acest lucru este acum un lucru din trecut. Totuși, simbolul anului 2024 respectă tradițiile, așa că de Revelion nu ar trebui să-l faceți să arate rău cu ținute galbene.
  • Roșu: Bucurie și ambiție – Veți vedea această culoare în toate sărbătorile de Anul Nou. Asta pentru că roșul simbolizează focul și se crede că aduce noroc și pasiune. Roșul este o altă culoare de câștig în toate pentru aspectul tău de petrecere în sine, şi nu numai de Anul Nou! În primul rând, este cea mai tare nuanță a sezonului, monopolizând toate prezentările de modă recente. Aveți încredere, în roșu ca un magnet de atenție – elegant și imposibil de ignorat! De asemenea, este considerată cea mai norocoasă culoare din cultura chineză, aducând oamenilor bogăție și fericire. Ei bine, cine nu și-ar dori astfel de binecuvântări pozitive în viața lui? În plus, roșul țipă a încredere – iar Dragonul îi apreciază pe cei curajoși, ambițioși și gata să-și deschidă inimile către noi începuturi.
  • Mov: Putere și lux – Movul a fost mult timp asociat cu regalitatea, dar știți de ce? Timp de secole, vopseaua violet a fost făcută prin recoltarea melcilor de mare, ceea ce a făcut culoarea rară și foarte scumpă. Acum, culoarea violet este mai accesibilă, dar încă poartă acel aer regal. Decorațiunile mov sau luminile de petrecere ajută la crearea unei atmosfere funky. Fermecător și misterios, violetul este cea mai bună alegere de culoare pentru cea mai fantezistă și magică noapte a anului. Ea întruchipează conducerea, luxul și puterea – calități atât de iubite de Dragon. Când sunteți în căutarea piesei mov perfecte, alegeți nuanțe bogate și profunde în loc de pasteluri mai deschise. O altă culoare nobilă care îi place Dragonului este violetul – de la nuanțe de lavandă, mure și liliac până la prună bogată și violet închis. Astfel de ținute sunt o alegere excelentă pentru persoanele încrezătoare în sine, care trăiesc în armonie cu ei înșiși și cu lumea din jurul lor.
  • Argintiu: Eleganță modernă – Strălucitor și futurist, argintiul este o culoare care a fost strâns asociată cu sărbătorile de Anul Nou în istoria recentă. Poate că acest lucru se datorează faptului că nuanța metalică amintește atât de mult de noua tehnologie strălucitoare pe care o va aduce „mâine”! Dragonul are un punct slab și pentru argintiu! La fel ca auriul, reprezintă succesul financiar și vă poate ajuta doar să acceleraţi schimbările pozitive din viața dvs. Așadar, când vine vorba de look-ul de Revelion, daţi un mare „Da” topurilor, fustelor și rochiilor argintii cu paiete. Dacă aţi intrat în tendința „mermaidcore” în ultima vreme, sunt șanse să aveţi deja câteva piese perfecte în propria garderobă.
  • Albastru: Pozitiv și relaxant – Da, îl numim „albastru”, dar se știe că această culoare induce sentimente de calm și relaxare. De fapt, în multe țări din America Latină, albastrul simbolizează speranța și sănătatea.
  • Alb: Nou și pur – La fel ca prima ninsoare, albul este adesea legat de puritate și seninătate. O schemă de culori în întregime albă va oferi petrecerii dvs. de Revelion o masă curată, perfectă pentru noile începuturi. An nou, capitol nou și începuturi proaspete! Dacă țintiți un început „curat” în 2024, luați în considerare să purtați ceva alb. Pură și elegantă, această (non)culoare se îmbină perfect în atmosfera festivă, poate fi asortată cu ușurință și surprinde în totalitate esența iernii cu farmecul ei de zăpadă. Alegeți ceva elegant, cum ar fi satinul, mătasea și organza. Și totuși, veți fi surprinși să aflați că nu este indicat să purtați alb pentru a sărbători Anul Nou 2024. În China, spre deosebire de alte țări, este considerată o perioadă de doliu. Deoarece Anul Dragonului este asociat cu calendarul estic, nu-l supărați cu ținute albe ca zăpada, bej, lăptoase sau fildeș.
  • Auriu: Succes și bani – Vedem adesea culoarea aurie metalizată folosită pentru bani sau trofee pentru a simboliza succesul și împlinirea. Cine nu și-ar dori să intre în noul an cu puțin noroc și bani? A alege ceva strălucitor și strălucitor pentru seara de Anul Nou aproape că se simte ca o tradiție. Mulți cred că poate atrage posibilități interesante și noroc. Aurul strălucitor este un pariu sigur pentru a intra în anul Dragonului de Lemn! Creatura mitică iubește tot ceea ce este asociat cu prosperitatea și bogăția, iar aurul este doar asta. Fie că este o nuanță de aur alb sau aur galben, asigurați-vă că presărați câteva în garderoba de petrecere. Dragonul vă va oferi cu siguranță un semn de aprobare! Există o culoare care pare a fi potrivită pentru a sărbători orice An Nou (nu doar 2024). Toate simbolurile animalelor îl plac. Vorbim despre auriu. Așadar, adăugați-l la ținuta de sărbătoare. De exemplu, purtați un costum strălucitor sau aruncați o jachetă aurie cu croială dreaptă peste rochia preferată. O opțiune mai simplă este să vă stilizați aspectul cu bijuterii din aur.
  • Maro – Fiind un ton pământesc, se aliniază perfect cu elementul Lemn. De asemenea, maro (în special nuanța sa ciocolatie) este unul dintre must-have-urile actuale care poate fi un plus grozav pentru ținuta de petrecere de Revelion. Deși s-ar putea să nu strige chiar a „glorios și festiv”, precum auriul sau verdele smarald, are propriul său farmec. Deci, vă recomandăm cu siguranță să încercați! Pentru ca maroul să iasă în evidență, asortați-l cu piese mai ușoare, precum bej-auriu. Acest contrast poate face cu adevărat să apară maro și să creeze un aspect elegant și echilibrat. În natură, se găsesc adesea o mare varietate de nuanțe de maro: frunze căzute, scoarța copacilor, bambusul, scorțișoara etc. Dar, din anumite motive, nu sunt preferatele Dragonului Verde de Lemn. Această creatură puternică consideră că nuanțele maro sunt prea banale. Deci, trebuie să liniștiți simbolul cu alte palete, mai interesante.
  • Negrul este una dintre culorile preferate ale Dragonului. Este asociat cu severitatea, forța, prestigiul și eleganța. Vă sfătuim să pariați pe ținute din mătase sau catifea – lucrurile realizate din aceste materiale într-o nuanță profundă arată incredibil de atractiv și „scump”.

Autor: Alina Andrei, RADOR

https://www.goodhousekeeping.com/holidays/g29811805/new-years-colors/

https://eng.obozrevatel.com/section-news/news-how-to-appease-the-dragon-what-colors-to-wear-to-celebrate-the-new-year-2024-and-what-colors-not-to-wear-30-11-2023.html

https://thewed.com/magazine/what-colors-to-wear-on-new-years-eve-2024

https://www.goodhousekeeping.com/holidays/g30105731/new-years-eve-party-themes/

https://www.realsimple.com/new-years-eve-party-ideas-8391478