Carlos Santana a lansat un nou single „Let The Guitar Play”

Legendarul chitarist Carlos Santana a lansat „Let The Guitar Play” pe 12 ianuarie, un remake al cântecului său din 2021 „Song for Cindy”. În colaborare cu producătorul Lino Nicolosi (Team Nicolosi, trupa Novecento) și producătorul Narada Michael Walden (cu care au lucrat nume mari, precum Whitney Houston și Mariah Carey), „Let The Guitar Play” duce melodia originală la noi niveluri: Darryl McDaniels din trupa Run DMC oferă un rap poetic pe un ritm de tobe în stil EDM, care servește drept catalizator dinamic pentru Santana, care împletește magia chitarei sale.
„Acum, mai mult ca niciodată, este esențial să protejăm viața, oamenii și planeta”, spune Carlos Santana. „Această muzică a fost concepută pentru a vă atinge inima, pentru a vă scoate din tristețe și pentru a vă aminti că sunteți importanți, semnificativi și puteți face diferența în lume. Este o bucurie să colaborez cu fratele Darryl ‘DMC’ McDaniels, cu producătorii Narada Michael Walden și Lino Nicolosi, Cindy Blackman Santana și partenerii noștri de la Candid. Viziunea noastră colectivă este de a vindeca și de a aduce lumină și pace. Fiți alături de noi”, a adăugat artistul.
Lansarea conține trei remixuri diferite: The Radio Version, The Soul Radio Version și The 70’s Version, fiecare prezentând angajamentul lui Santana de a depăși granițele muzicale și de a-și extinde moștenirea muzicală pentru a captiva o nouă generație de ascultători. (www.ansa.it – 13 ianuarie)/oavram