În toată ţara, sfârşitul de săptămână va fi marcat de ninsori, ploi și viscol

Ninsorile, ploile și viscolul vor marca acest sfârșit de săptămână în toată țara. Vremea se răcește accentuat, inclusiv în București, iar o avertizare de precipitații însemnate cantitativ este în vigoare până mâine după-amiază.

Adrian Boariu de la Administrația Națională de Meteorologie: Mâine, vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a țării, accentuat în sud și în sud-est, urmând astfel ca valorile de temperatură să se situeze în jurul celor normale pentru această perioadă.

În Oltenia, Muntenia și Dobrogea, pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros și va continua să ningă, dar în general slab cantitativ, iar noaptea se va degaja. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minim, între -15° în depresiuni şi -2 pe Litoral.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, dar dimineața și noaptea local va fi ger în zonele deluroase și izolat în cele de câmpie. Temperaturile maxime se vor încadra între -3° în depresiuni și în jurul a 7 grade în zona deluroasă din sud, iar cele minime se vor situa între -12 și -9 grade. mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali până în jurul a
-16°./csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (19 ianuarie, ora 22:01) – Realizator: Laurenţiu Văduva –