Sute de taximetriști au pornit din Piața Constituției, din Capitală, spre Piața Victoriei, după ce negocierile de la Guvern au eșuat

Sute de taximetriști au pornit din Piața Constituției, din Capitală, spre Piața Victoriei, după ce negocierile de la Guvern s-au încheiat fără rezultate care să îi mulțumească pe protestatari. Reporterul RRA, Alex Lancuzov, urmărește coloana de manifestanți și vine acum în direct cu mai multe informații. Bună ziua, te ascultăm!
Reporter: Bun găsit! Piața Victoriei, una dintre cele mai aglomerate intersecții din București, este complet blocată. Sute de taximetriști au plecat de la Piața Constituției nemulțumiți de rezultatul negocierilor de dimineață eșuate. Au ajuns aici. Au fost mașinile pe avarii și au blocat intenționat circulația, o situație pe care Codul Rutier o definește drept infracțiune pedepsită cu dosar penal, acea a blocării intenționate a circulației publice. Unii au rămas la mașini și clasonează, alții s-au dat jos din mașini și i le-au închis și au ajuns în grupuri pe trotuar. Poliția Rutieră este depășită. Sunt polițiști care încearcă să dirijeze circulația, măcar pentru a nu mai permite intrarea în Piața Victorie, blocată de sute de mașini de taxi. Așadar, în orele următoare, pe cât posibil, evitați complet Piața Victoriei.
Realizator: Mulțumim mult, Alex Lancusov!/Realizator: Mira Gomboș – Reporter: Alex Lancuzov/ RADIO ROMÂNIA/ctuluc

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI, 28 februarie