În prima zi a alegerilor prezidenţiale, Vladimir Putin a prezidat reuniunea Consiliului rus de Securitate

În prima zi a alegerilor prezidenţiale, preşedintele rus, Vladimir Putin, a prezidat reuniunea Consiliului rus de Securitate și a acuzat Kievul că încearcă să perturbe alegerile din Rusia, comentând luptele de la granița dintre Rusia şi Ucraina.
”Inamicul nu a avut succes niciunde, a fost forţat să se retragă și a fugit”, a declarat Putin, în cadrul reuniunii. Sursa: Meduza.
‘Astăzi, în ţara noastră au debutat alegerile prezidențiale. Regimul de la Kiev încearcă să desfășoare o serie de acțiuni criminale pentru a intimida oamenii, cel puțin în regiunile de graniță, pentru a perturba votul. Ei atacă localităţile pașnice. Aceste atacuri nu rămân și nici nu vor rămâne nepedepsite. De asemenea, Forțele Armate Ucrainene și mercenarii străini au efectuat mai multe tentative de a pătrunde pe teritoriul nostru, implicând 2.500 de persoane. Inamicul nu a avut succes în niciuna dintre direcții, a fost respins și s-a retras sau mai bine zis, a fugit, înregistrând pierderi serioase. Sunt convins că rușii vor răspunde la atacuri, dând dovadă de și mai multă unitate.
Pe cine au decis ei să intimideze? Pe poporul multietnic din Rusia? Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată și nici nu se va întâmpla vreodată. Ei încearcă să distragă atenția propriei lor populații și a locuitorilor țărilor de la care cerşesc de la situația de pe front, unde câștigă Rusia”, a declarat Putin, în cadrul reuniunii. Aceasta este o reproducere aproximativă a discursului lui Vladimir Putin de la reuniunea Consiliului de Securitate al Rusiei. Citatele nu sunt reproduse textual./vdraguta/denisse

(www.meduza.io – 16 martie)