Ni se pare doar nouă sau iarna chiar s-a prelungit cu adevărat? Ne dorim ca zilele acelea îmbrăcate în pulovere supradimensionate, paltoane de blană artificială și cizme înalte până la genunchi să dispară cu adevărat, nu așa câte-o zi două. Efectiv tânjim după cer senin, temperaturi de peste 15 grade și tendințele modei de primăvară/vară 2024 pe care le-am văzut pentru prima dată în septembrie anul trecut. Nu știm alții cum sunt, dar după o iarnă lungă, noi suntem gata să purtăm niște haine fabuloase și dramatice și să ne bucurăm din plin de soare. Din fericire pentru noi, când designerii și-au imaginat produsele pentru primăvara/vara anului 2024, au avut exact aceeași idee în minte. Săptămânile modei din New York, Paris, Londra și Milano din septembrie 2023 au avut de oferit atât de multe lucruri frumoase, încât abia așteptăm să vedem cum ne vin.

În timp ce unii sunt ocupați să facă cercetări asidue pentru destinațiile din vacanța de vară, ceilalți (sau mai bine zis, celelalte), cu înclinații spre stil, design și estetică, se preocupă, în schimb, de tendințele cheie ale modei din acest sezon. La urma urmei, a mai rămas cam o săptămână din acest martie capricios … și dacă ceva ne va încălzi cu adevărat spiritele în diminețile „aparent” reci este perspectiva unei garderobe (re)înnoite cu cele mai noi modele coborâte direct de pe podiumuri. Desigur, straturile de haine mai groase sunt și ele distractive, dar faptul că trebuie să ne îmbrăcăm tot timpul practic nu lasă mult loc pentru creativitate și exprimare personală. La urma urmei, am putea purta cea mai interesantă ținută a anului, dar la ce folos dacă o ascundem sub haina uriașă de iarnă în care a trebuit să ne înfășurăm în fiecare zi în ultimele luni?

În cazul în care ați ratat show-urile de pe podium din septembrie anul trecut, permiteți-ne să vă îmbogățim memoria. În esență, designerii au vrut să îmbrățișăm o oarecare nostalgie (cum ar fi blugii cu talie joasă) și au existat câteva reveniri surprinzătoare în general de la câteva modele pe care nu eram siguri că o să le mai revedem. Da, asta înseamnă că bluzele tip peplum s-au întors! Pentru oricine își amintește că a purtat business-casual la club în 2011, vă promitem că nu va mai fi așa! Preluarea puterii din primăvara 2024 a micuțului volan din talie este mult mai modernă, din fericire. Trecând peste, designerii știau că ne-am dori îndrăzneală începând cu luna martie, așa că evident ne-au oferit mai multe franjuri, dar de data aceasta mai strălucitoare și extra împodobite. Apoi, desigur, fustele noastre sunt mai scurte decât oricând și, sincer, adeptele picioarelor „la vedere” vor adora acest lucru. Dar nu totul este despre sclipire și ținute de petrecere – avem o mulțime de moduri creative de a purta hainele transparente care se disting în acest sezon și, de asemenea, câteva „situații” de drapaj cu adevărat superbe.

Deși nu putem face mare lucru în privința prognozei meteo, putem totuși să vă dăm câteva indicii despre cele mai noi stiluri, culori, imprimeuri și piese care urmează să domine acest sezon, dar și despre cum să purtați corect tendințele de primăvară-vară, întrucât, cu atât de multe tendințe și micro-tendințe în jur, poate fi puțin copleșitor! Așadar, dacă garderoba dvs. începe să se simtă puțin „obosită” după luni de zile de cer gri și vânt tăios, aveți noroc – un nou sezon bate la ușă, aducând odată cu el o mulțime de idei proaspete de pe „pistele” internaționale de modă. Nostalgia a guvernat cele mai mari tendințe de anul trecut, de la renașterea modei de la începutul anilor 2010 până la așa-numita bogăție stealth, care a revizuit minimalismul în stilul anilor ’90. Iar experții spun că tendințele din acest an, cum ar fi decadența disco a paietelor și revenirea articolelor de bază din anii de școală, cum ar fi fundițele și polo-urile (tricouri cu guler gen cămașă) preppy, urmează același arc, dar cu puțin mai multă joacă de data aceasta. Deși veți vedea în continuare o groază de roșu îndrăzneț, un „rătăcit” din tendințele noastre preferate de iarnă, pe străzi ne așteptăm să devină puțin mai întunecat, înspre maro, primăvara aceasta. Nu vă faceți griji – culorile strălucitoare rămân și ele în tendințe! Iar dacă sunteți în căutarea unei scuze pentru a vă îmbrăca puțin mai provocator, vă recomandăm să investiți într-o jachetă cu franjuri, balerini cu imprimeu leopard sau un top cu paiete.

Aspecte generale ale schimbărilor din acest sezon

Ca o caracteristică generală, anul 2024 este marcat de culori vibrante, de contraste puternice, de nuanțe intense, de combinații îndrăznețe – atât de culori, cât și de texturi. Dacă ar fi să surprindem esențialul, am putea spune că avem de-a face cu o explozie de culoare și energie pe care fiecare și-o gestionează după propriul gust.

  • Materialele tehnologice, precum textilele inteligente sau materialele eco-friendly, sunt mai mult decât prezente în industria modei, combinând utilitatea cu aspectul estetic. Conștientizarea impactului asupra mediului a crescut, iar astfel moda sustenabilă devine din ce în ce mai importantă, cu accent pe materiale reciclate, procese de producție prietenoase cu mediul și etică în fabricație.
  • Designerii explorează noi forme, texturi și tehnici de construcție pentru a crea haine inovatoare și neconvenționale, care să atragă atenția și să ofere o experiență unică purtătorului. Combinația de elemente din diferite stiluri vestimentare devine tot mai populară, permitând exprimarea personalității și creativității prin modă.
  • Unele tendințe se îndreaptă către o revenire la tradiție, cu reinterpretări moderne ale pieselor clasice și influențe din culturile și istoriile diverselor regiuni ale lumii. Industria modei devine din ce în ce mai preocupată de reprezentarea diversității și a „inclusivității” în prezentările de modă și în campaniile publicitare, reflectând diversitatea reală a societății.
  • Conceptul de „less is more” (mai puțin înseamnă mai mult) câștigă teren, iar hainele minimaliste și funcționale devin preferatele multor consumatori, oferind un stil simplu, dar elegant. Oamenii caută din ce în ce mai mult haine care să reflecte personalitatea lor unică și autentică, renunțând la tendințele efemere în favoarea pieselor care îi reprezintă cu adevărat.
  • În ceea ce privește ținutele efective, se va lucra cu o modă deja concepută, pe care se adaugă elemente noi, surprinzătoare.

Tendințele modei în vara anului 2024

Sunteți gata să faceți un salt la cele mai bune (și cele mai purtabile) tendințe ale sezonului? Creatorilor de modă le place să dea lovitura când vine vorba de tendințe, întrecându-se care mai de care să surprindă. De cele mai multe ori creațiile sunt noi și extravagante, dar uneori apar și lucruri arhicunoscute pe care s-a lucrat. Ei bine, pentru acest nou sezon de fashion – primăvară/ vară 2024 – lucrurile sunt clare: avem tendințe care deja au fost în vogă anii anteriori, cărora li s-a dat o înfățișare nouă. Dacă putem spune așa, melancolia și nostalgia sunt cele mai noi tendințe vestimentare ale sezonului în curs. Vestea bună este că putem să experimentăm așa cum credem de cuviință, pentru că nimic nu este tipic în acest sezon. Colecțiile de primăvară/ vară 2024 sunt „tunate” (ca să folosim un termen automobilistic) după ținute istorice, practic putem să abordăm ce stil dorim, cu condiția să nu fie nimic ieșit din comun, doar modificându-l pe ici pe colo, prin părțile esențiale. Și când ne referim la tunat, nu vorbim chiar în necunoștință de cauză, având în vedere „metalicul” prezent atât la pantofi, cât și la rochii.

  • Franjuri renăscuți – Bine ați revenit în zeitgeist („spiritul vremurilor”), dragi franjuri! În timp ce cuvântul boho ne poate trimite într-o călătorie mintală înapoi în 2013 , nu vă temeți – franjurii se bucură de o renaștere la modă. Ca material ce acționează aproape ca un strat pur peste pantalonii scurți, ca o tendință ce capătă aspect de pene sau adăugați unei fuste vișinii pentru ceva strălucire, sezonul franjurilor este declarat început! Acum este oficial momentul să scoateți acea jachetă cu franjuri de pe unde ați depozitat-o – sau să începeți o nouă colecție de articole cu franjuri.
  • Vișiniu bogat – După marele moment al roșului în centrul atenției toamna și iarna trecute, colecțiile preferate de primăvară se cam „întunecă”. Indiferent dacă îl numiți maro, vișiniu, sânge de bou, burgundy sau stacojiu, culoarea – sora mai capricioasă a roșului – a apărut pe prea multe catwalk-uri pentru a fi ignorată, ceea ce înseamnă că este timpul să o integrați în garderoba dvs. În timp ce unii designeri de modă au dovedit că burgundy arată grozav într-o ținută tonală, puteți începe cu un cardigan maro, o geantă de designer sau o pereche de mocasini.
  • Alb delicat – Tocmai ce-am spus că roșul este culoarea sezonului, dar dacă este un aspect prea îndrăzneț pentru dvs., vă putem sugera în schimb albul. Există întotdeauna mai multe tendințe de culoare într-un sezon, iar aceasta este una dintre cele mai ușor de accesat. Regăsite la colecții semnate de Saint Laurent, Valentino și Chloé, nuanțele de porțelan sunt un aspect atemporal pentru vară, dar funcționează surprinzător de bine și în lunile mai reci. Cheia pentru a obține aspectul acestui sezon este să căutați textura, de la volanele dramatice până la lucrătura complicată parcă tăiată cu laser.
  • Girlcore – Și designerii sunt la fel de „focusați” pe funde, volane și dantelă ca și restul rețelelor sociale, iar ca să numim această tendință într-un cuvânt ar trebui să-i spunem „girlcore” (sau, mai pe românește, „esență feminină”). Este mai ușor ca oricând să ne îmbrăcăm ca și cum tocmai am pleca de la antrenamentul de balet, dar, de data aceasta cu „binecuvântarea” creatorilor de modă, nu oricum. Asortați-vă rochia romantică preferată sau fusta cu volane cu un colier choker floral și o fundă de păr, și apoi faceți-vă câteva complimente. Că altceva nu ai ce să mai spui!
  • Preppy – Una dintre tendințele noastre preferate de modă din 2024 este revenirea esteticii preppy. Aceasta este direct legată de șirul de prezentări super-populare ale unor designeri (precum Miu Miu), începând cu câțiva ani în urmă cu acea fustă micro-mini plisată și culminând cu colecția Gossip Girl din această primăvară. Alți designeri resimt și ei aspectul și actualizează clasicele pentru școală, cum ar fi tricouri polo, jachete sport și cămăși cu nasturi, cu o nouă atitudine.
  • Curele statement – Nu ne-am gândit că vom spune asta, dar curelele statement sunt „fierbinți”. După aproximativ un deceniu interzise în modă, curelele au fost salvate în acest sezon de toți creatorii vestimentari, de la Ferragamo la Tom Ford, dovedind că un aspect frumos poate deveni grozav cu simpla adăugare a unui accesoriu atrăgător. Adăugați una la o rochie sau la o pereche de blugi largi data viitoare când vă îmbrăcați pentru a impresiona.
  • Imprimeuri animale – Imprimeurile de animale sunt în plină dezlănțuire. Imprimeul leopard este în mod curent în tendințe în rândul influențelor street-style și ne așteptăm ca popularitatea sa doar să crească. Dacă sunteți dispuse să vă aventurați puțin mai departe în stilul dvs. de safari, încercați pattern-ul tip tigru, girafă sau chiar păun (așa cum îndrăznit și Rabanne). Cel mai ușor este să încercați modele de animale pe accesorii, precum sandalele cu imprimeu de șarpe, dar nu vă temeți să le încercați și pe articole precum fuste, rochii și pantaloni.
  • Albastru azuriu – Există albastru azuriu, dar și o multitudine de alte etichete. Nuanța este atât de ușor de armonizat în ținutele din această primăvară, fie că mergeți pe un aspect monocromatic într-o rochie azurie și pantofi asortați, fie un strop de albastru sub formă de geantă.
  • Disco extrem – De la rochiile întregi cu lame în stil Halston și până la rochiile „separate” cu paiete, prezentările din acest sezon au mers pe tot ceea ce înseamnă strălucitor. Dezlănțuiți-vă dorința interioară, mergând pe paiete, strasuri și țesături metalice – sau luați notă de stilul de la Gucci și 16Arlington și împerecheați piesele cele mai atrăgătoare cu blugi simpli, pantaloni de piele sau pulovere.
  • Sandale peep-toe – Sigur, sandalele fac parte din orice garderobă de primăvară, dar catwalk-urile din acest sezon au conținut un număr uimitor de stiluri peep-toe. De la pantofii clasici la sandale, a existat un adevărat consens: va trebui să aveți o pedichiură impecabilă în această primăvară.
  • Elemente de bază non-bazice – Bogăția „furișată” este încă puternică, dar este gata să se schimbe puțin în noul an. Ținutele simple (dar pline de farmec) sunt la modă în acest moment. Vom trece într-un aspect al anilor ’80, ’90 oarecum adiacent luxului liniștit. Cele care se îmbracă într-un mod foarte simplist și șic vor continua să fie o mare inspirație pentru noi toate. De asemenea, reținerea va deveni din ce în ce mai atrăgătoare. Treceți la minimalism cu elemente de bază, cum ar fi blugi cu talie înaltă și tricouri cu mânecă lungă. Nu încape îndoială: minimalismul domină paleta de culori și formele în moda acestui sezon, cu accent pe simplitate și eleganță. În acest stil, se evită excesul de detalii și ornamentații în favoarea formelor simple și pure. Piesele vestimentare sau accesoriile cu forme minimaliste sunt adesea caracterizate de linii curate, simetrice și proporții bine definite. De altfel, acest stil este apreciat pentru rafinamentul și versatilitatea sa, oferind posibilitatea de a crea ținute elegante și moderne, indiferent de ocazie. Formele minimaliste pot fi întâlnite într-o varietate de piese vestimentare, de la rochii și sacouri până la genți și bijuterii, fiind o opțiune preferată pentru cele care apreciază eleganța simplă și atemporală.
  • Dungi grafice – Aproape ca o ramură a aspectului preppy, dungile de înaltă vizibilitate sunt, de asemenea, peste tot în acest sezon. Majoritatea mărcilor, inclusiv Ralph Lauren, Carven și Louis Vuitton, le-au prezentat separat, dar fie că le purtați ca o rochie-cămașă sau ca un pulover relaxat, sunt ambele „fără efort” și extrem de elegante.
  • Stratificare pură – Dacă atât de multe prezentări de pe podiumuri cu îmbrăcăminte transparentă – printre care Dior, Chanel, Hermès și Prada – pot reprezenta vreun indiciu, așteptați-vă ca transparentul să-și continue „domnia” atât pe, cât și în afara covorului roșu. Nu trebuie să vă dezbrăcați de tot pentru a încerca această tendință, ci doar să alegeți un top stratificat, o rochie cu partea de jos transparentă sau chiar șosete transparente. Oferind albului angelic o întorsătură sexy, nimic nu este mai fierbinte în primăvară decât o rochie albă pură, fie că mergeți la cină, la plajă sau, bineînțeles, pe un covor roșu. Poate totuși, ar trebui să o evitați ca invitat la nuntă!
  • Îmbrăcăminte de birou revoluționară – Dacă va trebui să mergeți la birou, aflați că podiumurile de primăvară s-au potrivit cu tendința „sirena de birou” de pe rețelele de socializare. Blazerele cu talie tăiată și pantalonii încăpători sunt semnele distinctive ale aspectului, la fel ca ochelarii subțiri (indiferent dacă aveți sau nu nevoie de ei).
  • Excesul anilor ’80 – Primele prezentări ale anului au prezentat câteva expoziții de auto-exprimare din anii ’80. Nu trebuie să dați vreo raită prin dulapul bunicii dvs. bogate pentru a vă alătura tendinței — doar aprovizionați-vă cu umbrele supradimensionate, blazere din tweed și pantofi slingback (cu tocuri joase late sau subțiri) pentru a aduce aceeași atitudine exagerată în garderoba dvs. actuală. Fie că preferați pantofii stiletto, pe cei cu platformă sau că încă rămâneți adeptele unor pantofi comozi (și, de preferință, papuci), slingback-ul este un semn de mulțumire garantată datorită înălțimii variate a tocurilor oferite. Veți îndrăgi vârful ascuțit care iese de sub tivul blugilor evazați, dând femeilor o vibrație super-cool.
  • Pantaloni supradimensionați – Taliile joase au fost peste tot în tendințe multe sezoane la rând, dar – și aproape că aud acel oftat de ușurare la „mileniale” – este timpul să revedem taliile înalte. Perfectă pentru orice, de la îmbrăcăminte de birou până la cine, de la întâlniri până la zile petrecute în aer liber, regula pentru talia înaltă poate fi răspândită în întregul repertoriu de pantaloni, indiferent dacă purtați blugi sau pantaloni clasici. Investiți într-o curea superbă, atemporală, pentru a înălța inclusiv aspectul.
  • Îmbrăcăminte sportivă – Au trecut vremurile în care îmbrăcămintea sport era rezervată exclusiv activităților de gen. În ceea ce este probabil o mahmureală de la blocarea din pandemie a îmbrăcăminții de zi cu zi, articolele de bază ale articolelor sport s-au infiltrat încet în garderoba noastră de zi cu zi – dar niciodată mai mult decât în ​​primăvara anului 2024. Hanoracele cu glugă sunt acum supradimensionate și au luat locul rochiilor casual de zi, pantalonii de sport cu fermoar în monocrom sunt piesa de asociere perfectă pentru denimul preferat, iar jambierele decupate – care amintesc oarecum de anii ’60 – sunt un aspect autentic de asortat cu pantofii cu toc.
  • Trandafiri înfloriți – Flori de primăvară… știm la ce vă gândiți, dar nu vorbim de flori în general pentru că această tendință se referă strict la trandafiri. Nenumărați designeri au promovat cea mai romantică și tradițională floare din lume pe podiumurile lor de primăvară/vară, făcând chiar un pas mai departe și încorporând trandafiri adevărați în multe dintre rochiile lor uimitoare și transparente. Dacă mergeți atât de departe depinde numai de dvs, dar dacă sunteți într-o dispoziție „florală” în această primăvară, asigurați-vă că păstrați măcar culoare sezonului, și anume (strict) roz.
  • Metalice – Crăciunul și sezonul petrecerilor de Revelion pot fi lăsate acum în urmă, dar se pare că acesta nu este un motiv pentru a împacheta încă toate ținutele „de gală”. De fapt, articolele metalice vă vor „servi” și lunile următoare, întrucât auriul și argintiul par să fie una dintre cele mai fierbinți tendințe de culoare ale anului 2024. Desigur, această tendință se pretează cel mai confortabil la ținutele de seară, dar oferind iterații perfecte cu straturi inteligente, nu există nicio scuză pentru a sări peste această tendință în primăvara anului. Pantofii metalici și cu accesorii metalice sunt o tendință îndrăzneață și strălucitoare în moda contemporană. Aceștia vin într-o varietate de culori metalice, precum argintiu, auriu, cupru sau chiar nuanțe mai îndrăznețe precum roz sau albastru metalic. Pantofii metalici adaugă un element de strălucire și glamour oricărei ținute, fie că sunt purtați într-un stil casual, pentru a adăuga un strop de eleganță, fie că sunt parte dintr-o ținută de seară pentru a atrage privirile. Pot fi asortați cu o gamă variată de haine și accesorii, de la rochii elegante și fuste până la blugi și cămăși casual, oferind posibilități nelimitate de stilizare. Sunt un mod excelent de a aduce un element modern și îndrăzneț în garderoba dvs.
  • Scurt-scurt – Dacă ați urmărit fie și jumătate din circuitul modei celebrităților în ultimele săptămâni, nu veți fi surprinse de această tendință finală. Pantalonii scurti – știți, cei care se învecinează cu lenjeria intimă – au avut un moment real de când aceste look-uri au apărut pe podiumuri, alăturându-se stilului de stradă al tendinței. Desigur, e nevoie de un anumit curaj – și vreme caldă – pentru a reuși să purtați, ceea ce lasă aproape jumătate din corp expus. Pentru a fi cu adevărat în tendințe, asortați pantalonașii cu cizme înalte până la coapsă pentru o acoperire ceva mai bună.
  • Fuste peste pantaloni – O fi nebunie sau nu, cu siguranță putem spune că stilul de stradă stabilit la Săptămâna Modei de la Copenhaga a fost ferm în privința acestei tendințe. Revărsând nostalgia anilor 2000, fustele suprapuse peste pantaloni au apărut pentru prima dată pe doar câteva podiumuri în timpul sezonului toamnă/iarnă 23, însă mărci precum Scandi Ganni și Saks Potts au susținut estetica straturilor și pentru acest sezon. În altă parte, designerii, inclusiv Ferragamo și Issey Miyake, s-au aflat pe linia dintre topuri lungi sau rochii mini stratificate peste pantaloni. Dacă sunteți tentate să o încercați, nu există moment mai bun decât în ​​timp ce așteptăm ca soarele să-și facă cu adevărat apariția.
  • Denimul din nou la putere – Aspectul all denim este în tendințe, adică outfituri compuse integral din denim, fie că vorbim de blugi și jachete, fie de rochii și cămăși din denim. Vom vedea din ce în ce mai des ținute compuse integral din denim, cum ar fi combinații de blugi și jachete, rochii și cămăși din denim, sau chiar accesorii denim, creând un aspect uniform și stilat. Este o tendință de modă populară care aduce un aer casual și cool oricărui look. Denimul este un material versatil și durabil, iar atunci când este folosit în întregul outfit, creează un aspect modern și relaxat. Puteți opta pentru diferite nuanțe de denim sau pentru diferite texturi pentru a adăuga interes vizual. De exemplu, puteți încerca să asortați blugii cu o cămașă denim într-o nuanță similară sau să creați un contrast interesant combinând diferite tonuri de denim. Accesorizarea cu bijuterii simple și pantofi casual completează perfect un denim total-look. Este o alegere excelentă pentru zilele de relaxare sau pentru o ieșire casual cu prietenii.
  • Rochiile mini după moda anilor ’60 – Inspirată din moda anilor ’60, rochiile mini sunt în trend, oferind un aer retro și juvenil. Astfel de rochii sunt caracterizate de croiul lor scurt și de linii simple și feminine, reflectând spiritul ludic și nonconformist al anilor ’60. Pot avea diverse detalii specifice acelei perioade, precum gulerul Peter Pan, imprimeuri florale sau dungi, sau detalii decorative precum nasturi sau buzunare mari. Rochiile mini din anii ’60 pot fi purtate cu balerini sau cizme scurte pentru un look casual și chic, sau cu pantofi cu toc pentru o notă mai elegantă și feminină. Indiferent de modul în care sunt stilizate, aceste rochii adaugă un strop de veselie și stil retro oricărui outfit.
  • Pantofi cu platformă – Poate unele dintre dvs. s-au cam săturat de arhicunoscuții pantofi cu platformă. Însă, cu siguranță nu îi putem ignora. Sunt confortabili, versatili și se potrivesc la o multitudine de ținute. Este clar că pantofii cu platformă sunt în trend în moda contemporană, oferind o combinație între înălțime și confort. Acești pantofi sunt caracterizați de prezența unei tălpi groase, care poate varia în înălțime și în formă, oferind susținere și stabilitate piciorului. Platformele pot fi găsite în diverse stiluri, de la sandale cu platformă pentru sezonul cald până la ghete sau cizme cu platformă pentru sezonul rece. Asemenea pantofi sunt apreciați nu doar pentru aspectul lor trendy, ci și pentru faptul că oferă un plus de înălțime fără a sacrifica confortul. Pot fi purtați cu diverse tipuri de outfituri, de la ținute casual la cele mai elegante, fiind un element versatil în garderoba oricărei femei.
  • Tricourile și cămășile albe lejere – Dacă ar fi să ne gândim la o asociere care să întrunească aceste calități, prima care ne vine în minte sunt tricourile Gildan. Acest brand este caracterizat printr-un croi mai lejer și mâneci ușor mai lungi. Practic, elementul de confort este definitoriu în acest caz. Apoi, tricourile și cămășile albe lejere sunt piese de îmbrăcăminte clasice și versatile, perfecte pentru a completa o varietate de outfituri casual. Aceste tricouri sunt caracterizate de croiala lor relaxată și confortabilă, fiind ideale pentru zilele calde de vară sau pentru activități de zi cu zi. Ele pot fi purtate cu blugi sau pantaloni scurți pentru un look relaxat și lejer, sau pot fi asortate cu fuste sau pantaloni eleganți pentru a crea un contrast interesant între casual și formal. Să nu uităm un aspect foarte important – tricourile albe sunt ușor de combinat cu alte piese vestimentare și accesorii, oferindu-vă libertatea de a vă exprima personalitatea și stilul într-un mod simplu și confortabil.
  • Gecile comode – Ce poate fi mai practic într-o zi răcoroasă de primăvară decât o geacă lejeră? Astfel de piese versatile și confortabile, perfecte pentru a completa o ținută casual și relaxată. Pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, precum denimul, bumbacul sau pielea ecologică, și sunt caracterizate de croiala lor amplă și relaxată. Gecile comode vin în diferite stiluri, precum gecile de blugi cu aspect vintage, gecile bomber sau gecile tip parka, fiecare aducând un aer cool și urban ținutelor dvs. Sunt ideale pentru a fi purtate în zilele mai răcoroase de primăvară sau toamnă, oferind un plus de căldură fără a compromite stilul. Gecile lejere pot fi asortate cu o varietate de piese vestimentare, de la tricouri și blugi până la rochii și pantaloni scurți, adăugând un strop de nonșalanță și confort oricărui look.

Autor: Alina Andrei, RADOR

https://www.glamour.com/story/2024-fashion-trends

https://www.glamourmagazine.co.uk/article/spring-summer-2024-fashion-trends

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/a45577937/spring-2024-fashion-trends/

https://www.cosmopolitan.com/uk/fashion/style/a39310917/spring-summer-fashion-trends/

https://ea.md/cele-mai-noi-tendinte-in-moda-pentru-primavara-vara-2024/

https://runway.modivo.ro/tendinte-pentru-primavara-vara-in-moda-feminina/