Casa de modă Valentino și directorul de creație Pierpaolo Piccioli, divorț consensual după 25 de ani

„Casa de modă Valentino și directorul său de creație Pierpaolo Piccioli își comunică decizia comună de a întrerupe colaborarea.
Din 2016, Pierpaolo Piccioli, în rolul de director de creație, a influențat semnificativ evoluția casei de modă prin viziunea, dăruirea și spiritul său inovator, influențând un capitol crucial din istoria companiei”, a anunțat un comunicat comun.
„Îi sunt recunoscător lui Pierpaolo pentru rolul său de director de creație și pentru viziunea, angajamentul și creativitatea sa, care au adus casa de modă Valentino la ceea ce reprezintă astăzi”, afirmă Jacopo Venturini, CEO Valentino. „Îi mulțumim profund lui Pierpaolo pentru că a scris un capitol important din istoria Maison Valentino. Contribuția sa din ultimii 25 de ani va lăsa o amprentă de neșters”, comentează Rachid Mohamed Rachid, președintele casei de modă Valentino.
„Nu toate poveștile au un început și un sfârșit, unele trăiesc un fel de prezent etern care strălucește cu o lumină intensă, atât de puternică încât nu lasă umbre. Am fost în această companie timp de 25 de ani, și de de 25 de ani am existat și am trăit împreună cu oamenii, care împreună cu mine au țesut firele acestei frumoase povești, care este a mea și a noastră. Totul a existat și există datorită persoanelor pe care le-am întâlnit, cu care am lucrat, cu care am împărtășit visuri și cu care am creat frumusețe, cu care am construit ceva care aparține tuturor, și care rămâne veșnic și tangibil. Această moștenire a iubirii, visurilor, frumuseții și umanității, o port cu mine, astăzi și pentru totdeauna. Aceasta este frumusețea pe care am creat-o, este viață, speranță, oportunitate și recunoștință, sunt oamenii mei, inima mea, este dragostea care îți oferă toate posibilitățile din lume, mai ales cele pe care nu le-ai putea imagina de unul singur. Mulțumesc fiecărei persoane care a făcut toate acestea posibile într-un fel sau altul, a fost un privilegiu și o onoare să împărtășesc călătoria mea și visurile mele cu voi. Și mulțumesc domnului Valentino și lui Giancarlo Giammetti, care mi-au dat totul”, a declarat Pierpaolo Piccioli.
O nouă organizație creativă pentru casa de modă va fi anunțată în curând. (www.ansa.it – 23 martie)/oavram/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (25 martie)