Conducerea PSD a validat candidații la primăriile sectoarelor 2 și 5 București

Realizator: Petruța Dinu – Conducerea PSD a validat miercuri candidații la primăriile sectoarelor 2 și 5 ale capitalei, Adrian Vigheciu și actualul prefect al Bucureștiului, Rareș Hopincă, precum și la primăriile reședințe de județ din teritoriu. Anunțul privind deciziile luate de social-democrați a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu: Domnul Hopincă la 2 și la Sectorul 5 domnul Adrian Vigheciu. Așa au hotărât organizațiile. Este o decizie politică, cu asta ne ocupăm, ne luăm deciziile politice în cadrul partidului. Atributul nostru, al partidului, este de a lua decizii politice.
Realizator: Marcel Ciolacu a mai precizat că deputatul Dan Cristian Popescu va candida pe lista de consilieri ai municipiului București și va fi prima opțiune în cazul în care PSD va avea un mandat de viceprimar. Surse politice, citate de redactorul RRA, Andrei Șerban, au mai precizat că la consiliile județene Buzău, Timiș și Bacău vor candida Lucian Romașcanu, Alfred Simonis, respectiv Ionela Pravăț. De asemenea, Cătălin Grasa va fi candidat la Consiliul Județean Constanța, iar Horia Constantinescu la Primăria Constanței./RADOR RADIO ROMÂNIA/rpatulea/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 27 martie)