Infotrafic

Compania de Drumuri lansează în licitație primul lot din zona de munte al Autostrăzii Unirii, A8. Segmentul dintre Miercurea Nirajului și Sărățeni, în județul Mureș, are o lungime de 23 km, iar durata contractului de proiectare și execuție este de 2,5 ani. Secțiunea de munte Miercurea Nirajului-Leghin are șase loturi și o lungime totală de 160 km. Din cei peste 300 km ai Autostrăzii Unirii, contracte sunt semnate doar pe 55 km.
Avem noi restricții pentru lucrări pe drumul expres Craiova-Pitești, dar cu mai multe informații din trafic vine acum în direct reporterul RRA Alexandru Lancuzov. Bună dimineața, Alex!
Reporter: Bună dimineața! Circulație restricționată pe Drumul Național 17 în zona localității Prisaca Dornei, în județul Suceava. Între Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului s-a răsturnat un microbuz înmatriculat în Ucraina. Cinci din cele șapte persoane au fost rănite și transportate la spital. Poliția rutieră dirijează circulația în zona accidentului. Tot în județul Suceava, dar pe DN 2, în orașul Siret, la podul peste Siret continuă lucrările de reparații.
În vestul țării, noi lucrări pe DN 6, Centura Timișoara. Sunt lucrări la pasajul peste liniile CFR. Şi pe DN 7, Centura Aradului, se lucrează la un pod, de asemenea cu circulație dirijată alternativ, cu semafor.
Trei săptămâni cu restricții între Robănești și Balș, pe Drumul Național 65 Craiova-Pitești. Se lucrează la un pasaj pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești. Șoferii vor fi deviații pe o bretea. Iar ultima informație din Vâlcea, restricții astăzi pe DN7 Valea Oltului, lucrări la Balota, între Brezoi și Câineni, cu restricții pentru reparații la parapetele de protecție./RADOR RADIO ROMÂNIA//atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI, 29 martie