Infotrafic

Realizator: Cătălin Gomboș – Compania de Drumuri a început montarea sistemului de protecție cu parapete pe role pe DN1, pe serpentinele dintre Predeal și Timișu de Sus, în județul Brașov. Sistemul de parapete de role este cumpărat din Coreea de Sud, iar la un impact cu o mașină sau un camion, rolele preiau energia în urma coliziunii cu un șoc nu atât de puternic pentru șoferi și pasageri.
Cum se circulă pe drumurile principale din țară, ne spune acum, în direct, reporterul RRA Alex Lancuzov. Bună dimineața!
Reporter: Bună dimineața! Circulație îngreunată din cauza lucrărilor pe Drumul Național 28 la Târgu Frumos, în județul Iași; drumarii repară un pasaj peste liniile CFR. Restricții și pe DN7 Centura Aradului, la podul peste liniile de tren Arad-Curtici, se circulă dirijat cu semafor. În județul Argeș, reparații pe Drumul Național 73, la ieșirea din Câmpulung spre Rucăr, în zona de munte a județului Argeș, drumul este cu denivelări și gropi. Iar în București ,tramvaiele liniei 41 nu circulă astăzi, se demontează macazul de pe Podul Grant. STB a introdus linia-navetă de autobuze 641, iar duminică, de la ora 11:00, se redeschide Podul Grant, pe sensul dinspre Crângași către Turda./RADOR RADIO ROMÂNIA/rpatulea/asalar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (30 martie)