Înainte de sărbători, Rador preia atribuțiile Iepurașului de Paști

Sâmbătă, 13 aprilie, Agenția de presă Rador Radio România folosește magia și transformă entuziasmul și dăruirea angajaților săi în minunate cadouri, dorite de copiii români şi ucraineni găzduiţi la aşezământul din Vălenii de Munte al organizaţiei ProVita.
Voluntarii noștri din campania „Prietenul tău din oraş” au spionat scrisorile către Iepuraș și au reușit să bifeze toate dorințele. Jucării, hăinuțe, dulciuri, alimente, vor fi transportate cu drag spre copii, sâmbătă.
Angajaților Rador li s-au alăturat colegi de la Studiourile Regionale, București FM, Radio România Internațional, departamentele Economic și Resurse Umane.
În afara copiilor români care își au casa aici, din 4 martie 2022 sunt găzduiți și 16 copii instituționalizați ucraineni, care au fugit din calea războiului.
Rador este agenţia de presă a Radio România. Misiunea sa este de a oferi o informaţie profesionistă, rapidă şi complexă posturilor de radio naţionale, internaţionale şi regionale ale Societăţii Române de Radiodifuziune.
Asociaţia ProVita este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, care îşi desfăşoară activitatea în satele Valea Plopului, Valea Screzii, Poseşti şi oraşul Vălenii de Munte din judeţul Prahova. Asociaţia a fost fondată de preotul Nicolae Tănase în anul 1991. Pe parcursul anilor, Asociaţia ProVita a reuşit să adăpostească peste 10.000 de persoane defavorizate.
Misiunea Asociaţiei ProVita este aceea de a oferi adăpost şi condiţii normale de trai copiilor abandonaţi, neglijaţi sau orfani, de a oferi îngrijire şi adăpost femeilor, mamelor şi copiilor acestora, a mamelor în devenire, a adulţilor fără adăpost şi bătrânilor părăsiţi. Pe scurt, ProVita oferă sprijin, casă şi, mai ales, sentimentul de familie celor care trăiesc în situaţii limită, indiferent de sex, rasă sau religie.

RADOR – 12 aprilie)