Celine Dion anunță data lansării unui documentar-eveniment despre viaţa sa

Un documentar despre Celine Dion va fi lansat în curând în streaming. Într-o postare pe rețelele de socializare, cântăreața a împărtășit data lansării acestui film regizat de Irene Taylor care va fi disponibil pe Prime Video.
Documentarul „I am: Celine Dion” va fi disponibil din 25 iunie și va fi construit în jurul unor confidențe rare ale vedetei, acum retrasă de pe scena media în urma anunțării bolii sale, sindromul bărbatului rigid.
Fanii vor putea descoperi vedeta în viața sa privată prin trecutul său, dar și prezentul său și lupta sa împotriva bolii rare care încă nu are tratament. Comunicatul de presă emis de Amazon MGM Studio a precizat: „De la vizitarea garderobei sale couture și a efectelor personale până la petrecerea timpului în studioul de înregistrări, documentarul surprinde viața privată nemaivăzută până acum a unui megastar mondial”.
Céline Dion dezvăluie motivațiile din spatele acestui documentar: „Ultimii doi ani au fost o adevărată provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, fără a o lăsa să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de cântăreață continuă, mi-am dat seama cât de mult îmi lipsește să-mi văd fanii”. „În timpul acestei absențe, am decis să documentez această parte a vieții mele, să încerc să îi sensibilizez pe oameni cu privire la această boală puțin cunoscută și să-i ajut pe cei cu care împărtășesc acest diagnostic”, adaugă vedeta. (www.lesoir.be – 16 aprilie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (17 aprilie)