Fostul lider PNL Ludovic Orban a fost ales preşedinte al partidului Forţa Dreptei

Realizator: Mihaela Mihai – Fostul lider PNL Ludovic Orban a fost ales sâmbătă preşedinte al partidului Forţa Dreptei, în cadrul primului congres de la înfiinţarea formaţiunii politice. La eveniment au fost prezentaţi candidaţii pentru alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie, precum şi viziunea politică a partidului pentru perioada următoare.
Ludovic Orban: De doi ani și ceva, Forța Dreptei a fost adevăratul partid liberal. Prin toate pozițiile publice pe care le-am luat, prin toate voturile pe care le-am dat la Parlament, prin toate inițiativele legislative pe care le-am făcut, inclusiv prin construcția formațiunii noastre politice, am arătat limpede că noi susținem principii, valori și idei fundamentale ale liberalismului.
Realizator: La congresul Forţa Dreptei au participat lideri ai USR şi PMP, dar şi actualul primar general al capitalei, Nicuşor Dan, susţinut de cele trei partide pentru obţinerea unui nou mandat la alegerile locale din 9 iunie, a transmis reporterul RRA, Cătălin Purcaru./RADOR RADIO ROMÂNIA/rpatulea/ilapadat

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (20 aprilie)