Erdogan: „Netanyahu va muri în închisoare, precum Mladic”

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că premierul israelian, Benjamin Netanyahu, este destinat să moară în închisoare ca și Ratko Mladic, condamnat la închisoare pe viață pentru genocidul de la Srebrenica.
„Mai devreme sau mai târziu, măcelarul din Gaza, Benjamin Netanyahu, dar și cei care participă la genocidul din Gaza, vor aștepta același sfârșit”, a spus Erdogan, în timpul unui discurs adresat grupului său parlamentar AKP, difuzat de televiziunea de stat TRT, după ce i-a citat pe responsabilii pentru genocidul de la Srebrenica, care „așteaptă să moară în închisoare”.
„Să nu credeți că Israelul se va opri în Gaza, dacă acest stat terorist nu este oprit, mai devreme sau mai târziu va pune ochii pe Anatolia, cu iluzia că este pământul făgăduinței”, a declarat președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, potrivit „Anadolu”. „Vom continua să fim de partea Hamas, care luptă pentru independența teritoriului său și apără Anatolia”, a adăugat Erdogan, după ce a reiterat că nu consideră grupul palestinian o organizație teroristă./oavram/asalar

(www.ansa.it – 15 mai)