Informații din trafic

Realizator: Cătălin Gomboș – E o dimineață liniștită pe șoselele țării; nu sunt semnalate accidente rutiere, iar carosabilul este uscat. Se circulă însă în condiții de ceață în mai multe județe. De asemenea, sunt anunțate restricții de circulație pentru mașinile grele pe DN 12A pentru pelerinajul de Rusaliile Catolice. Ne-a oferit detalii Dalia State, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.
Dalia State: Pentru această oră matinală, nu avem înregistrate accidente rutiere care să determine restricții de circulație pe autostrăzi sau pe drumurile naționale. Se circulă însă în condiții de ceață, cu vizibilitate sub 200 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Bacău, Bistrița-Năsăud, Cluj, Galați, Iași, Neamț, Sălaj, Suceava, Vaslui și Vrancea. Mare atenție cum conduceți dacă vă deplasați în aceste zone cu vizibilitate redusă. Iar în final vă informez că duminică, între orele 6:00 și 22:00, circulația autovehiculelor mai mari de 3,5 tone este restricționată pe Drumul Național 12A între Miercurea Ciuc, din județul Harghita, și Comănești, din județul Bacău, în vederea desfășurării pelerinajului care are loc cu ocazia Rusaliilor Catolice.
Realizator: Și în Ungaria, traficul mașinilor de mare tonaj este interzis duminică și luni, între orele 7:00 și 23:00. Șoferii sunt obligați să staționeze în parcările special amenajate, fie pe teritoriul român, fie pe cel ungar, în proximitatea graniței, până la încheierea restricției de circulație./RADOR RADIO ROMÂNIA/abranescu/asalar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (19 mai)