Etichetă: MUZEE CULINARE
MUZEE CULINARE: Muzeul Cicoarei din Estonia
Tonică, antianemică, remineralizantă, cicoarea este o plantă care aparține familiei Asteraceae, la fel ca margareta, floarea-soarelui sau păpădia.
În orașul Kolkja din Estonia, la subsolul...
MUZEE CULINARE: Muzeul Cepei de Primăvară din Taiwan
Intens consumată de aproape toate civilizațiile ca plantă aromatică, ceapa verde amintește de primăvară. Chiar dacă este utilizată în cantități mici, este bogată în...
MUZEE CULINARE: Muzeul Pâinii Decorative din Cipru
Simbol al vieții, pâinea este un produs alimentar de importanță istorică și contemporană în multe culturi ale lumii. Ca simbol religios, pâinea vorbește mai...
MUZEE CULINARE: Muzeul Ciocolatei din Malaysia
Amplasat în mijlocul zonei industriale din localitatea Kota Damansara, Malaysia, Muzeul Ciocolatei este construit pe un teren de 1,8 hectare și a fost deschis...
MUZEE CULINARE: Muzeul Iaurtului din Bulgaria
Bulgaria este renumită pentru iaurtul său delicios, cu un gust ușor acru (kiselo mlyako), pe care lumea occidentală îl numește iaurt bulgăresc, dar care...
MUZEE CULINARE: Muzeul Trandafirilor din Germania
În aproape toate culturile și religiile omenirii, trandafirul este un simbol al perfecțiunii, iubirii, purității și grației. Simbol antic al dragostei și frumuseții, simbol...
MUZEE CULINARE: Muzeul Brânzei din Germania
Muzeul Brânzei se află în Endingen, un oraș mic din Germania, renumit mai ales pentru vinurile și suprafețele sale viticole din sud-vestul landului Baden-Württemberg....
MUZEE CULINARE: Muzeul Pepenelui Verde din China
Pepenele verde este fructul ideal pentru a fi consumat în timpul lunilor fierbinți de vară, deoarece regenerează organismul. Pepenele verde este răcoritor, delicios şi...
MUZEE CULINARE: Muzeul Tomatelor din Italia
Revigorantă şi slab calorică, roşia este vedeta salatelor de vară şi poate fi prezentă la orice masă, inclusiv în regimurile de slăbire. De asemenea,...
MUZEE CULINARE: Muzeul Mondial al Coacăzelor Negre din Franţa
Coacăzul negru (Ribes nigrum) este o plantă care îşi are începutul istoric în Evul Mediu. Arbustul nativ din Europa a fost cultivat în grădinile...