PNL nu are majoritatea necesară în parlament pentru a prelua guvernarea în urma unei moţiuni de cenzură

PNL nu are, deocamdată, majoritatea necesară în parlament pentru a prelua guvernarea în urma unei moţiuni de cenzură, a declarat, astăzi, la Oradea, co-preşedintele partidului, Vasile Blaga. El a precizat că PNL are pregătit, în schimb, un program de guvernare pe care l-a înaintat mai multor formaţiuni din parlament, cu excepţia PSD.

Vasile Blaga: Eu mi-aş dori să intrăm la guvernare de Paşti, nici o problemă, dar trebuie să ai o majoritate parlamentară care să-ţi asigure succesul unei moţiuni de cenzură. De aceea noi am trimis acest program de guvernare tuturor formaţiunilor politice din parlament, mai puţin PSD. Şi cei care vor achiesa la el vor semna o moţiune de cenzură. Avem răspuns până acum din partea domnului Geoană şi în continuare vom discuta cu forţele politice din parlament, că aşa e în democraţie.

Realizator: Liderii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga s-au aflat, astăzi, în judeţul Bihor, unde au vizitat mai multe organizaţii locale pentru a vedea stadiul fuziunii dintre PDL şi PNL, ne-a informat corespondentul RRA, Stelian Radu Cacuci.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 4 aprilie